Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 9.12. 2016 - Jaromíra - Liberecký kraj

9. 12. 2016 | Poslední díl
Příští týden se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Čech, kde se v Libereckém kraji utkají tři ženy a dva muži - něžné pohlaví bude tak v mírné přesile. Parta to bude věkově dost smíšená, i co se chutí týče. Jako bílá vrána se mezi soupeři vyjímá první soutěžící Blanka, která je striktní vegetariánka, ani mléčným výrobkům moc neholduje. A je jasné, že všem ostatním „masožroutům“ docela zamotá hlavu.

Jak moc se to odrazí v bodování? U Lojzíka si zase budou muset hosté trochu uklidit, aby měli na jeho jídlo aspoň trochu chuť. A ostatní amatérští kuchaři překvapí naštěstí příjemně – dobrou kuchyní, vaří skoro jako profíci. Na zábavu se bude chodit hodně ven a ta pondělní bude opravdu adrenalinová – sjezd na koloběžce i s nehodou! A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři.

Prostřeno 9.12. 2016 - Jaromíra - Liberecký krajTedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Setkání proběhne u Lojzíka. Všichni jsou zvědaví, zda už konečně doma dokázal uklidit. Dojde na reparáty a ke skupině se přimíchá i Lojzíkova maminka. Bude mu tentokrát oporou v kuchyni? Sledujte Prostřeno! od pondělí do soboty a nebudete litovat!

Prostřeno 9.12. 2016 - Jaromíra - Liberecký kraj: 


V pátek 9.12. 2016 v pořadu Prostřeno uvaří Jaromíra (46). Jako poslední uvaří skromně a nenápadně působící obchodní zástupkyně Jaromíra, které říkají Mirka. Dnes jí Blanka nebude vytýkat nedostatečně slavnostní outfit, Mirka se vyfikla a krásně prostřela stůl.

Po celém týdnu má hostitelka dostatek informací, kdo co nejí, co mu chutná, může tedy Blance uvařit dýňovou polévku a pokusí se jí dokonce předložit hlavní chod - brojlera na pepři z domácího chovu, protože si myslela, že bio maso by jí nemuselo až tak vadit. Je z toho jedno velké bio nedorozumění, to zase nechápe Blanka, protože pak by už přece nebyla vegetariánka?

Chybět nebude ani páteční tradiční hra na pravdu a hledání taktika. Není tím taktikem poslední dva dny vlastně Lojzík? Samozřejmě, že i Blanka si něco vyslechne, protože to všem notně zkomplikovala. A nakonec se jde po výborné večeři, kde nechyběl předkrm z krabích tyčinek a salát caprese s domácími houskami a další vývar, tentokrát s játrovou rýží, na bowling. V herně si hosté dají poslední chod, ovocný koláč s drobenkou, podle Lojzíka nejlepší koláč z celého týdne – to on ale říká pokaždé…

No a hlavně se dozvíte, kdo v Libereckém kraji tento týden vyhraje! Sledujte Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v sobotu také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jaromíra,
v pátek 9. 12. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !