8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 8.12. 2016 - Tomáš - Liberecký kraj

8. 12. 2016 | Poslední díl
Příští týden se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Čech, kde se v Libereckém kraji utkají tři ženy a dva muži - něžné pohlaví bude tak v mírné přesile. Parta to bude věkově dost smíšená, i co se chutí týče. Jako bílá vrána se mezi soupeři vyjímá první soutěžící Blanka, která je striktní vegetariánka, ani mléčným výrobkům moc neholduje. A je jasné, že všem ostatním „masožroutům“ docela zamotá hlavu.

Jak moc se to odrazí v bodování? U Lojzíka si zase budou muset hosté trochu uklidit, aby měli na jeho jídlo aspoň trochu chuť. A ostatní amatérští kuchaři překvapí naštěstí příjemně – dobrou kuchyní, vaří skoro jako profíci. Na zábavu se bude chodit hodně ven a ta pondělní bude opravdu adrenalinová – sjezd na koloběžce i s nehodou! A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři.

Prostřeno 8.12. 2016 - Tomáš - Liberecký krajTedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Setkání proběhne u Lojzíka. Všichni jsou zvědaví, zda už konečně doma dokázal uklidit. Dojde na reparáty a ke skupině se přimíchá i Lojzíkova maminka. Bude mu tentokrát oporou v kuchyni? Sledujte Prostřeno! od pondělí do soboty a nebudete litovat!

Prostřeno 8.12. 2016 - Tomáš - Liberecký kraj: 


Ve čtvrtek 8.12. 2016 v pořadu Prostřeno uvaří číšník Tomáš (26). Ve čtvrtek hosty k sobě domů pozve mladý číšník Tomáš a je to po včerejšku příjemná změna. Tomáš bude podávat moderní menu, chybět nebude ani kachnička a něco navíc pro Blanku. Jako hostitel se Tomáš opravdu snaží, soupeři se mají na co těšit.

Předkrm bude krásně naservírovaný kotouč z lososa a brambor, dále bude opět vývar, silný a s domácími nudličkami. Ke každému jídlu se podává to správné víno, ale Blanka jeho snahu zcela neocení. Tomáš jí dokonce uvařil zvlášť zeleninový vývar, opravdu na to přísahá a dokonce ji zve do kuchyně, aby se přesvědčila.

Jenže při nalévání polévky se mu asi ze sběračky do její polévky vloudil kousíček masa a to bude něco! Přesto se Blanka ve čtvrtek asi nají nejlépe. Lojzík sedí po včerejšku u večeře jako zařezaný a hostitele požádá, aby mu každé víno nalil do jiné skleničky, což je vzhledem ke středě a stavu jeho skleniček skoro drzost. Dokáže Tomáš napjatou atmosféru uvolnit? Podaří se mu to u zábavy, kdy předvede něco ze svého barmanského umění.
 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
ve čtvrtek 8. 12. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !