8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.12. 2016 - Lojzík - Liberecký kraj

7. 12. 2016 | Poslední díl
Příští týden se s pořadem Prostřeno! podíváme na sever Čech, kde se v Libereckém kraji utkají tři ženy a dva muži - něžné pohlaví bude tak v mírné přesile. Parta to bude věkově dost smíšená, i co se chutí týče. Jako bílá vrána se mezi soupeři vyjímá první soutěžící Blanka, která je striktní vegetariánka, ani mléčným výrobkům moc neholduje. A je jasné, že všem ostatním „masožroutům“ docela zamotá hlavu.

Jak moc se to odrazí v bodování? U Lojzíka si zase budou muset hosté trochu uklidit, aby měli na jeho jídlo aspoň trochu chuť. A ostatní amatérští kuchaři překvapí naštěstí příjemně – dobrou kuchyní, vaří skoro jako profíci. Na zábavu se bude chodit hodně ven a ta pondělní bude opravdu adrenalinová – sjezd na koloběžce i s nehodou! A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři.

Prostřeno 7.12. 2016 - Lojzík - Liberecký krajTedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Setkání proběhne u Lojzíka. Všichni jsou zvědaví, zda už konečně doma dokázal uklidit. Dojde na reparáty a ke skupině se přimíchá i Lojzíkova maminka. Bude mu tentokrát oporou v kuchyni? Sledujte Prostřeno! od pondělí do soboty a nebudete litovat!

Prostřeno 7.12. 2016 - Lojzík - Liberecký kraj: 


Ve středu 7.12. 2016 v pořadu Prostřeno uvaří skladník Lojzík (21). Lojzík není moc zkušený kuchař, i když vaří rád, naučil se to od maminky, která ho nabádala, aby se nepouštěl do nevyzkoušených věcí. A měl ji poslechnout, protože například s játrovými knedlíčky, byť z koupené zavářky, si neví moc rady.

Masová směs s rýží, což je hlavní chod, mu dá taky trochu zabrat, kousky drůbežího masa jsou větší a poněkud bez chuti, Lojzík se přizná, že prý maso s naloženými kapiemi neumí ani moc nakrájet. Šunkové retro rolky na předkrm ani moc rolky nejsou, chybí v nich šlehačka, nejlepší z celého menu je moučník, hutný, ale chutný krupicovo-tvarohový koláč s ovocem. Jídlo je sice podprůměrné, horší je ale prostředí.

Lojzík je z malého hospodářství na venkově, miluje zvířata a s pořádkem a hygienou je poněkud na štíru. Hostům se nelíbí špinavé nádobí, upatlané skleničky, letité hliníkové příbory ani nejsou kompletní, záchod nesplachuje a páchne… Soupeři jsou ale hodní a místo remcání se nakonec dají do uklízení – něco si sami opláchnou a celkově to Lojzíkovi ani nedají moc „sežrat“.

Nakonec je to docela zábavný večer, k čemuž přispěje i návštěva u roztomilého telátka a ochutnávka čerstvě nadojeného kravského mléka. Ukáže se, že Blanka nejí nejen maso, ale nesnáší i mléko a šlehačku. Co ta Blanka vlastně jí?
 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lojzík,
ve středu 7. 12. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !