8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.12. 2016 - Petra - Pardubický kraj

14. 12. 2016 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát odehraje v Pardubickém kraji, kde budou ženy v převaze, jediným mužem je uzavřený Jakub. Je jasné, že zvídavé soupeřky by se o mladíkovi, který jim připraví atraktivní projížďku na dračích lodích, chtěly dozvědět něco víc, Kuba je ale jako pevnost. A protože jsme v Pardubickém kraji, nepřekvapí, že úkolem týdne bude perník, i když tentokrát trochu jinak, zdravěji, třeba ze špaldové mouky.

To by mohlo potěšit teprve šestnáctiletou Báru, která je vegetariánka a zajímá ji racionální strava. Jak to ovlivní atmosféru u stolu? Bude poslední účastnice nekompromisní a maso nepozře, nebo se přizpůsobí? První kuchařka je už v důchodu a miluje vepřové, způsobí jídelníčky i věkové složení téhle východočeské party nějaký konflikt? Co se kuchařského umění týče, soutěžící jsou dost vyrovnaní, meníčka lákavá i vydařená.

Prostřeno 14.12. 2016 - Petra - Pardubický krajO to napínavější soutěž a bodování bude… A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři. Tedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Setkání proběhne u Báry. A řešit se budou staré hříchy nebo spíš nedorozumění. Chybět nebude ani legrace a pořádná porce dobrého jídla.

Prostřeno 14.12. 2016 - Petra - Pardubický kraj:


Ve středu 14.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno ambiciózní Petra (27).
Zkušená hostitelka Petra je ambiciózní a určitě má tah na bránu, ale soupeři její představy poněkud hatí. Petra si uprostřed týdne připravila náročné menu a doufá, že z úst hostů uslyší jen chválu, soupeři ale přišli skleslí, unavení, Nele je snad i trochu špatně.

Nebo poté, co včera zdárně odvařila, už taktizuje? Petra zatím mluvila nejvíce, nyní má dost práce v kuchyni a zábava a konverzace u stolu váznou. Hosty nijak neoslní pracná kuřecí galantina (původně ani nevěděli, o co jde), ani hráškové cappuccino, polévka je docela sladká, pro někoho možná i řídká. Hlavní chod, což jsou hovězí líčka na černém pivu s bramborovým pyré a kořenovou zeleninou na másle, je však vynikající, na tom se všichni shodnou. To Petře ale ke spokojenosti nestačí.

A Lídě zase nestačí pyré, kaše by si naložila určitě víc. Špatné není ani tiramisu s jahodami. „Co hostům přelétlo přes nos a proč jsou tak zaražení?“ zajímá podrážděnou hostitelku. Reakce ji překvapí, a nějak se s odpovědí nedovede srovnat. Zábavu na poslední chvíli změní, sama se jí neúčastní, radši sedí v kuchyni a snaží se rozdýchat vlastní špatnou náladu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
ve středu 14. 12. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !