8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.12. 2016 - Nela - Pardubický kraj

13. 12. 2016 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát odehraje v Pardubickém kraji, kde budou ženy v převaze, jediným mužem je uzavřený Jakub. Je jasné, že zvídavé soupeřky by se o mladíkovi, který jim připraví atraktivní projížďku na dračích lodích, chtěly dozvědět něco víc, Kuba je ale jako pevnost. A protože jsme v Pardubickém kraji, nepřekvapí, že úkolem týdne bude perník, i když tentokrát trochu jinak, zdravěji, třeba ze špaldové mouky.

To by mohlo potěšit teprve šestnáctiletou Báru, která je vegetariánka a zajímá ji racionální strava. Jak to ovlivní atmosféru u stolu? Bude poslední účastnice nekompromisní a maso nepozře, nebo se přizpůsobí? První kuchařka je už v důchodu a miluje vepřové, způsobí jídelníčky i věkové složení téhle východočeské party nějaký konflikt? Co se kuchařského umění týče, soutěžící jsou dost vyrovnaní, meníčka lákavá i vydařená.

Prostřeno 13.12. 2016 - Nela - Pardubický krajO to napínavější soutěž a bodování bude… A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři. Tedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Setkání proběhne u Báry. A řešit se budou staré hříchy nebo spíš nedorozumění. Chybět nebude ani legrace a pořádná porce dobrého jídla.

Prostřeno 13.12. 2016 - Nela - Pardubický kraj:


V úterý 13.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Nela (18). Nela se vyučila v oboru kuchař - číšník a ještě všechno nezapomněla, i když už studuje něco jiného. Nejprve se zdráhala, zda má do soutěže jít, pak ale pomyslnou rukavici zdvihla a výzvu zvládla výborně. Zkušenější soupeře překvapí, jak se umí v kuchyni otáčet, jaká je pozorná hostitelka i jak nápadité a moderní menu sestavila.

Dokonce i zariskovala, protože do své večeře zařadí nejen syrové rybí maso, ale i celkem neznámou zeleninu. Fenykl ostatní spíš považují za bylinku, až u stolu pochopí, že je čeká pečená zeleninová příloha. Teprve osmnáctiletá Nela se pustí do tataráku z lososa, její kuřecí vývar – byť s kupovanými nudlemi – bude moc dobrý, stejně jako grilovaná panenka se šťouchanými brambory a již zmíněným pečeným fenyklem.

Nejvíce ale druhá kuchařka překvapí pracným medovníkem, který se jí podaří méně sladký, než bývá zvykem. A nálada a atmosféra v pardubickém bytě je v úterý příjemná. Úkol týdne hostitelka sice nestihne, ale vzhledem k tomu, že pro hosty chystá jako zábavu zdobení perníčků – jako by se napůl stalo…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nela,
v úterý 13. 12. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !