Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena

26. 01. 2016 | Poslední díl
V týdnu z Jihomoravského kraje se sejdou samí mladí lidé, čtyři ženy a jeden muž. Tři ještě studují. Jak si budou Moraváci rozumět? Jako bílá vrána se mezi nimi vyjímá nejstarší účastnice, realitní makléřka Helena, která má zajímavou historku ohledně svého přítele a bydlení, díky němuž se seznámili.

Bydlení to je zajímavé a servírování na galerii ještě více, jak uvidíme. Korunu tomu ale dodá úkol týdne, což má být nějaká specialita z avokáda. A Heleně se do toho vůbec nechce… Prostě se na úkol týdne vykašle, co se občas stává, ale Helena svým soupeřům lže do očí, že ona úkol týdne prostě a zkrátka nedostala.

Prostřeno – 26.1. 2016 - HelenaŽe by na ni štáb zapomněl? Tomu už ve čtvrtek nikdo nevěří, hlavně Lucie ne, ta má na Helenu „pifku“ už od pondělka. Kdy to praskne? A proč se Helena urazí a odejde? To všechno a samozřejmě mnohem víc uvidíte v dalším Prostřeno! Kdo si na jižní Moravě nakonec vyvaří krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 26.1. 2016 – Helena:


V úterý 26.1. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno realitní agentka Helena (32).Práce mně dala přítele i domov,“ vypráví neuvěřitelný příběh svého seznámení s partnerem a následného společného bydlení v domě, který mu prodala v Příbrami na Moravě, brněnská realitní makléřka Helena, když představuje domeček s růžovým krbem a úzkým točitým schodištěm. A na galerii v podkroví se bude podávat i večeře. Je jasné, že se hostitelka docela naběhá. Nebo ne?

V pořadu Prostřeno s datem 26.1. 2016 si vypomůže kladkou, košíkem a zaangažuje Honzu? Kdo si tipnul, že Helena vsadí na poctivou moravskou klasiku, má zčásti pravdu, ale na hlavní chod bude česká „čína“ podle babiččina receptu. Originál žraločí ploutve to asi nebudou. „Moje výhoda bude v tom, že tyto recepty jsou vyzkoušené a lidem chutnají,“ doufá na začátku svého úterního vaření blonďatá hostitelka.

U přípravy kynutého těsta na valašské frgále se v pořadu Prostřeno s datem 26.1. 2016  pěkně zapotí – a pak jeden koláč skončí na zemi! Úvodní salát s majonézou připomíná saláty z lahůdkářství, poctivá zelňačka byla dobrá a chutnala i těm, co uzeninu v polévce nemusí. Největším zklamáním je již zmíněný hlavní chod – kuřecí nudličky s rýží, které mládeži připomínají školní jídelnu nebo závodku.

Jan si maso v pořadu Prostřeno s datem 26.1. 2016  radši ani nedal, Natálka v něm našla kost, hlavní výtka ale byla, že jsou „žraločí ploutve“ nedochucené včetně rýže s kari. A jaké víno dostanou hosté k moravským frgálům? Je to malé faux pas – to, co přinesli jako dárek. Je atmosféra zamrzlá, protože hostitelka nedolévá? Nebo proto, že zvolila podivnou zábavu?

Či snad proto, že zvolila „milosrdnou lež“ a na opakovaný dotaz ohledně úkolu týdne mlží? Je Helena falešná, jak si myslí Lucie, která už od včerejška ví, která bije? Myslí si snad Helena, že jí projde, že se vykašlala na úkol týdne? Přizná se až po bodování?

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
v úterý 26.1. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena:

Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena
Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena
Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena
Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena
Prostřeno – 26.1. 2016 - Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !