8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana

25. 03. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se u stolu sejdou čtyři mladé ženy a jeden muž. Jsou to příjemní a veselí lidé, dokážou se pobavit a dobře uvařit. Někoho určitě zaskočí úkol týdne – tofu a sójové maso. Všichni si s tím ale pokusí nějak poradit.

Terezka dokonce s takovým úspěchem, že bude požádána o recept, přestože to je její kuchařská premiéra. Přesto si zásobu tofu doma nechce nechat a nabídne ho jako putovní surovinu Tomášovi, tomu ale něco takového domů do lednice nesmí!

Prostřeno – 25.3. 2016 - JanaA dobře udělá, protože on dostane za úkol připravit jen sójové maso, z něhož se pokusí usmažit svůj oblíbený řízek: „Snad něco ještě horšího než tofu je sójové maso.“ A Soňa si o něj zkřiví vidličku, k jídlu to vážně moc není. Ta navíc nevládne rukou, protože se při vaření tak řízla, že musí do nemocnice.

Je to ale taková frajerka, že i obvaz pojme jako módní doplněk - jednou má obvaz tyrkysový, pak žlutý a nakonec dokonce s puntíky! Celkově kultivuje a motivuje dámy u stolu, které si na svém zevnějšku dají také záležet... No a z toho zase profituje Tomáš, který si to v dámské společnosti užívá. Kdo nakonec vyhraje v téhle veselé partičce z Plzeňského kraje?

Prostřeno – 25.3. 2016 – Jana:


V pátek 25.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (35). Dvojnásobná maminka Jana, původně prodavačka, tak ráda peče, že se rozhodla pro profesi cukrářky, i když se v tomto oboru nevyučila. Všichni jsou proto zvědaví, jaký bude její dezert, ale také nervózní, kdo to ve finále nakonec vyhraje.

Vzrušení a nervozita jsou už v pátek v pořadu Prostřeno s datem 25.3. 2016 cítit ve vzduchu, přeci jen je to večeře poslední, ve hře je 50 000 korun a kulinářsky to byl dost vyrovnaný týden. To platí i pro poslední zkušenou kuchařku, která se snaží hostům vytvořit pomyšlení i příjemnou atmosféru. Jana je společenská a otevřená a jistě by ráda vyhrála. Co pro to udělá?

Upeče v pořadu Prostřeno s datem 25.3. 2016 vtipný předkrm s náplní, možná poněkud suchý, ale had s očima působí na talíři efektně. Jako polévku připraví svůj oblíbený staročeský kaldoun, což je příjemná změna. Nejvíce spoléhá na hlavní chod s všeobecně populární panenkou, brambory a grilovanou zeleninou.

Jaký bude Janin pražský koláč? Nejlepší z celého týdne, nebo to bude spíš zklamání? A jaká bude poslední zábava? Typická pro nadšenou cukrářku Janu – zdobení dortů, které si hosté mohou odnést domů. To bude cena útěchy, protože krásných 50 000 vyhraje v Plzni jen jeden či jedna. Kdo to bude? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
v pátek 25.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana:

Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana
Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana
Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana
Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana
Prostřeno – 25.3. 2016 - Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !