8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal

1. 04. 2016 | Poslední díl
Velikonoční týden se odehraje v Praze a středních Čechách v zajímavé sestavě čtyř žen a jediného muže. Ženy dělí až dvě generace, nejmladší je cizinka ze záhadného Tatarstánu, muslimka, která nejí vepřové, ale ani kachnu – a ta přistane na stole často.

Dania se prezentuje tatarskou kuchyní. Jediný muž má příjmení Bajaja a díky němu to bude i pohádkový týden. Bajaja se k ženám opravdu chová jako princ a také se občas pohádkově nají, u stolu se rozhodně neupejpá a starší dámy vaří jako o život. Přesto se občas něco nepovede...

Prostřeno – 1.4. 2016 - MichalÚkol týdne bude logicky velikonoční, každý musí připravit nějakou sváteční specialitu. Kdo ví, proč se slaví Velikonoce a peče se beránek? Ví to kupodivu jen muslimka Dania… Kdo uvaří nejlepší večeři a vyhraje 50 000 korun v tomhle veselém týdnu? Bavte se u svého oblíbeného pořadu Prostřeno!

Prostřeno – 1.4. 2016 – Michal:


V pátek 1.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Michal (38). Michal Bajaja z Hýskova by chtěl určitě vyhrát a udělá pro to hodně, je na své „princezny“ připravený a chce jim udělat pomyšlení. Dámy jsou zvědavé, co si pro ně princ Bajaja připraví za překvápko a zda se u něj budou cítit jako v pohádce.

Jiřina se v pořadu Prostřeno s datem 1.4. 2016 převleče za princeznu a dorazí v šatech a s korunkou, proto ji trochu zklame, že nadšený ochotník Michal nepokračoval v této hře se stejným nasazením. Bajaja se ale soustředil na vaření. Večeře začne lehkým zeleninovým salátem a pokračujeme dračím vývarem, což je prostě jen povedená polévka a vývar do třetice.

Zajímavý je v pořadu Prostřeno s datem 1.4. 2016 nevšední jablečný moučník i hlavní chod, kde Michal použil vepřovou panenku na základ jídla podobného „číně“, což dámy překvapilo, těšili se spíš na klasickou panenku. A aby se Dania najedla aspoň v pátek, dostane místo vepřového kuře. S tím ovšem nesouhlasí Jiřina, která to dá patřičně najevo, a pravděpodobně se to projeví i na jejím bodování.

A proto nebude celý večer jako z pohádky, dojde i na vyříkávání a padne pár nepříjemných pravd, které se nebudou dobře poslouchat Yvetě. Co se koho dotklo a co by se mělo dořešit? No a především, kdo to nakonec v Praze a Středočeském kraji nakonec vyhraje? Dívejte se na Prostřeno! od začátku až do konce!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
v pátek 1.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal:

Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
Prostřeno – 1.4. 2016 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !