8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela

7. 03. 2014 | Poslední díl
Složení i jídelníčky téhle pražské a středočeské pětky dávaly tušit, že to bude pestrý týden. A taky že ano, navíc se můžete těšit na pohodu s velkorysými a přejícími hostiteli. Samozřejmě trošku taktiky nechybí, stále se hraje o 50 000 korun, ale čtyři ženy a jeden muž si mají o čem povídat a poradí si i s nestandardními situacemi.

Bývalá tanečnice Ismenia již překročila osmdesátku, přesto jde do soutěže Prostřeno, kam ji přihlásily děti. Zaujme svým původem i bohatým životem, ale protože ji trápí omezená pohyblivost, zapojí hosty do servírování. Hlavně číšníka Honzu, kterého bolí zub.

Prostřeno 7.3. 2014 - MichaelaZajímavou hostitelkou je také emigrantka Ivana, která žije střídavě v Praze a v Austrálii. Úkol týdne Středočechům trochu zamotá hlavu. Příprava speciality z mořských plodů občas skončí u tyčinek surimi, nikomu to ale moc nevadí, protože velcí fandové „mořských potvor“ se tentokrát nesešli. A kdo to nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno a uvidíte!

Prostřeno 7.3. 2014 – Michaela:


V pátek 7.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno zasloužilá maminka Michaela (41). Michaela je veselá kopa a ženská od rány. To je patrné už v její ložnici, kde má zvoneček na přivolání manžela nebo jízdní řád rodiny s pěti dětmi. Ve finále jí ale v kuchyni potečou nervy, a dokonce i slzy.

Poprvé při krájení cibule a podruhé, když se jinak zkušené kuchařce rozvaří bramborový knedlík a piškotová roláda nejde od plechu. Jak to nakonec v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2014 zvládne? Protože Michaela v předchozích dnech upozorňovala na to, že nemusí zahraniční ani pikantní speciality, nepřekvapí od ní české domácké menu se zelňačkou a hovězím na houbách s knedlíkem.

Co překvapí, že jídla jsou v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2014 docela ostrá, skoro jako Míšin slovník. Šneky z lískového těsta hostitelka doplní úkol týdne, který má sice k mořským plodům daleko – ale falešné krabí tyčinky s vlastním naloženým zelným salátem s červenou řepou jsou chutné.

Paní Isma má pro Danielu jen slova chvály. Pobaví i hádání zvířátek a potěší hezké finále celého týdne. Vítěz si totiž nenechá všechno jenom pro sebe…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
v pátek 7.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela:

Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
Prostřeno 7.3. 2014 - Michaela
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme, kdo vyhraje.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles