Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 3.3. 2014 - Jan

3. 03. 2014 | Poslední díl
Složení i jídelníčky téhle pražské a středočeské pětky dávaly tušit, že to bude pestrý týden. A taky že ano, navíc se můžete těšit na pohodu s velkorysými a přejícími hostiteli. Samozřejmě trošku taktiky nechybí, stále se hraje o 50 000 korun, ale čtyři ženy a jeden muž si mají o čem povídat a poradí si i s nestandardními situacemi.

Bývalá tanečnice Ismenia již překročila osmdesátku, přesto jde do soutěže Prostřeno, kam ji přihlásily děti. Zaujme svým původem i bohatým životem, ale protože ji trápí omezená pohyblivost, zapojí hosty do servírování. Hlavně číšníka Honzu, kterého bolí zub.

Prostřeno 3.3. 2014 - JanZajímavou hostitelkou je také emigrantka Ivana, která žije střídavě v Praze a v Austrálii. Úkol týdne Středočechům trochu zamotá hlavu. Příprava speciality z mořských plodů občas skončí u tyčinek surimi, nikomu to ale moc nevadí, protože velcí fandové „mořských potvor“ se tentokrát nesešli. A kdo to nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno a uvidíte!

Prostřeno 3.3. 2014 – Jan:


V pondělí 3.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno číšník a barman Jan (29). Do poněkud syrového bytu pozve své čtyři soupeřky nervózní mladík Jan. Jediný muž týdne se v pořadu Prostřeno těší na ženy, a to mu vyjde. Vaří rád a předkrmem zaboduje.

Dámám v pondělí 3.3. 2014 chutná rozpečený sýr na salátku, kulajda se nepovedla na sto procent, ale kdo jí kopr a houby, pochutná si. Steaky z panenky a žampionů portobello byly shledány šťavnatými, bramborová kaše bohužel vystydla.

Hruškový závin se Jan naučil v dětství, když s dědou sbírali ovoce ze sadu, které bylo třeba zpracovat. A jaké padly v pořadu Prostřeno s datem 3.3. 2014 výtky? Povinný úkol – krevety – nedopadl nejlépe, čekalo se na hlavní chod, dezert s marcipánem byl sladký až až a pasivní sledování přípravy mojita bylo nudné, barman Jan měl ženy do přípravy koktejlu zapojit nejen jako konzumentky.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
v pondělí 3.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 3.3. 2014 - Jan:

Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
Prostřeno 3.3. 2014 - Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !