Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela

6. 03. 2014 | Poslední díl
Složení i jídelníčky téhle pražské a středočeské pětky dávaly tušit, že to bude pestrý týden. A taky že ano, navíc se můžete těšit na pohodu s velkorysými a přejícími hostiteli. Samozřejmě trošku taktiky nechybí, stále se hraje o 50 000 korun, ale čtyři ženy a jeden muž si mají o čem povídat a poradí si i s nestandardními situacemi.

Bývalá tanečnice Ismenia již překročila osmdesátku, přesto jde do soutěže Prostřeno, kam ji přihlásily děti. Zaujme svým původem i bohatým životem, ale protože ji trápí omezená pohyblivost, zapojí hosty do servírování. Hlavně číšníka Honzu, kterého bolí zub.

Prostřeno 6.3. 2014 - DanielaZajímavou hostitelkou je také emigrantka Ivana, která žije střídavě v Praze a v Austrálii. Úkol týdne Středočechům trochu zamotá hlavu. Příprava speciality z mořských plodů občas skončí u tyčinek surimi, nikomu to ale moc nevadí, protože velcí fandové „mořských potvor“ se tentokrát nesešli. A kdo to nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno a uvidíte!

Prostřeno 6.3. 2014 – Daniela:


Ve čtvrtek 6.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno laborantka Daniela (48). Do útulného venkovského stavení, zařízeného podle zásad feng-šuej, pozve své hosty paní Daniela. Honza v pořadu Prostřeno s datem 6.3. 2014 touží po pořádné polévce a dočká se hovězího vývaru s mrkví a masovými knedlíky.

Odrazí se v Danielině menu její láska k pikantním pokrmům? Kupodivu ani ne. Krabí pomazánka s broskví je improvizace, Dana na venkově „nechytila kraba“ a podle Jana z toho v pořadu Prostřeno s datem 6.3. 2014 vyšla „klasická pomazánka, jaká se dělá v každé české domácnosti“. Zato paní Isma tyčinky miluje a s láskou zavzpomíná na legendární konzervu chatky za bohdá pět korun.

Tři barevné sýrové kuličky jsou předkrm „známý z různých party“. Hlavní chod – krůtí s fazolkami a americkými brambory – v pořadu Prostřeno s datem 6.3. 2014 nadchne milovníky fazolek, kterých je u stolu většina. Hosty také potěší vlídná a pozorná hostitelka, která, přestože se řízla, si našla čas na česnekové i bezčesnekové varianty příloh.

Na stole nebude chybět ani koláč – s tvarohem a brusinkami. Při zábavě, která je shodou okolností skoro stejná jako v úterý, se Míša skoro udusí zázvorem při testování koření.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Daniela,
ve čtvrtek 6.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela:

Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
Prostřeno 6.3. 2014 - Daniela
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bylo to zajímavé.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles