Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana

5. 03. 2014 | Poslední díl
Složení i jídelníčky téhle pražské a středočeské pětky dávaly tušit, že to bude pestrý týden. A taky že ano, navíc se můžete těšit na pohodu s velkorysými a přejícími hostiteli. Samozřejmě trošku taktiky nechybí, stále se hraje o 50 000 korun, ale čtyři ženy a jeden muž si mají o čem povídat a poradí si i s nestandardními situacemi.

Bývalá tanečnice Ismenia již překročila osmdesátku, přesto jde do soutěže Prostřeno, kam ji přihlásily děti. Zaujme svým původem i bohatým životem, ale protože ji trápí omezená pohyblivost, zapojí hosty do servírování. Hlavně číšníka Honzu, kterého bolí zub.

Prostřeno 5.3. 2014 - IvanaZajímavou hostitelkou je také emigrantka Ivana, která žije střídavě v Praze a v Austrálii. Úkol týdne Středočechům trochu zamotá hlavu. Příprava speciality z mořských plodů občas skončí u tyčinek surimi, nikomu to ale moc nevadí, protože velcí fandové „mořských potvor“ se tentokrát nesešli. A kdo to nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno a uvidíte!

Prostřeno 5.3. 2014 – Ivana:


Ve středu 5.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno emigrantka a cukrářka Ivana (52). Paní Ivana, která se svým přítelem žije střídavě v Austrálii a v Praze, má ambice představit jinou kuchyni než českou. Jak se jí to povede? Iva ví, že riskuje…

Ivana by mohla v pořadu Prostřeno s datem 5.3. 2014 uspět s úkolem týdne – usmaží kalamárové kroužky podle receptu svého zetě. Jsou ale mražené, nebudou nakonec jako gumičky do vlasů? „Exotická mrkvička“ je vlastně polévka s orientálním kořením, úvodní kachní prsa na mangovém salátu hostům v pořadu Prostřeno s datem 5.3. 2014 chutnají, stejně jako „vepřová panenka po marocku“.

Maročané by asi měli s vepřovým problém, ale Iviným hostům maso v pořadu Prostřeno s datem 5.3. 2014 chutná, hlavně kuskus se zeleninou. I datlové bochánky s karamelou polevou si vyslouží chválu. Nikomu nezkazí chuť paní Isma, která se bojí, aby datle nebyly prolezlé červy. Výsledkem tvůrčí zábavy je sklenička na památku, kterou si už nikdo nikdy nesplete.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
ve středu 5.3. 2014 od 18.00 na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana:

Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
Prostřeno 5.3. 2014 - Ivana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !