Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia

4. 03. 2014 | Poslední díl
Složení i jídelníčky téhle pražské a středočeské pětky dávaly tušit, že to bude pestrý týden. A taky že ano, navíc se můžete těšit na pohodu s velkorysými a přejícími hostiteli. Samozřejmě trošku taktiky nechybí, stále se hraje o 50 000 korun, ale čtyři ženy a jeden muž si mají o čem povídat a poradí si i s nestandardními situacemi.

Bývalá tanečnice Ismenia již překročila osmdesátku, přesto jde do soutěže Prostřeno, kam ji přihlásily děti. Zaujme svým původem i bohatým životem, ale protože ji trápí omezená pohyblivost, zapojí hosty do servírování. Hlavně číšníka Honzu, kterého bolí zub.

Prostřeno 4.3. 2014 - IsmeniaZajímavou hostitelkou je také emigrantka Ivana, která žije střídavě v Praze a v Austrálii. Úkol týdne Středočechům trochu zamotá hlavu. Příprava speciality z mořských plodů občas skončí u tyčinek surimi, nikomu to ale moc nevadí, protože velcí fandové „mořských potvor“ se tentokrát nesešli. A kdo to nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno a uvidíte!

Prostřeno 4.3. 2014 – Ismenia:


V úterý 4.3. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno bývalá tanečnice Ismenia (82). „Když nemá člověk nohy, musí mít vlohy,“ říká s černým humorem dvaaosmdesátiletá bývalá tanečnice Ismenia, vdova po architektovi, který navrhl vilu Karla Gotta nebo Folimanku.

Ismenia se narodila v Argentině a na stará kolena ji zradila právě kolena. Hostitelka kvůli své artritidě nezvládá servírování, kuchyně je navíc v jiném patře vily. „Dostal jsem černého Petra,“ říká číšník Honza, který paní Ismě pomáhá v pořadu Prostřeno s datem 4.3. 2014 nejvíce a ještě ho bolí zub.

Jak hosté přijmou, že se musí sami obsloužit? Menu vzbuzuje větší naděje, než ve výsledku chutná. „Asi často navštěvovala gurmánské restaurace, je proto zvyklá vařit trochu jinak,“ myslí si emigrantka Ivana. Předkrm a polévka jsou v pořadu Prostřeno s datem 4.3. 2014 určitou vzpomínkou na vyhlášenou čínskou restauraci ve Vodičkově ulici, ale vařenou slepici tam určitě nepodávali s kečupem a v čínské polévce plavaly skleněné nudle.

Co se vyklube z „Pochoutky vodníka Čochtana“? Šmejdění vzbudí zvědavost a přinese jedno odhalení. Kromě sbírky mlýnků a hostitelčiných fotek s Janem Werichem je tu i rodinné foto s Pavlem Soukupem. Je to syn? Kdepak – zeť! „Je to dědek, já bych ho nechtěla ani náhodou,“ prohlásí o muži své dcery poněkud drsně svérázná Ismenia.

Přes věkový rozdíl se u paní Ismy hosté v pořadu Prostřeno s datem 4.3. 2014 cítí jako doma a nakonec dostanou bowli a dočkají se porce poněkud zmatené zábavy.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ismenia,
v úterý 4.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia:

Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
Prostřeno 4.3. 2014 - Ismenia
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to bude zajímavé.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles