Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 25.2. 2014 - Martin

25. 02. 2014 | Poslední díl
Zima vrcholí a podle toho vypadá i povinný kol na Olomoucku. Tvůrci a štáb pořadu Prostřeno myslí na zdraví našich soutěžících, které čeká náročný a snad i zábavný týden. Tři ženy a dva muži musí připravit nějaký salát – ovocný, zeleninový, míchaný, aby prostřednictvím vitaminové bomby doplnili energii.

V zimě na vitaminy často zapomínáme, je šance jít jaru naproti a napravit to! Budou soutěžící z Olomouckého kraje jen „partou na tento týden“, jak se domnívá největší hráčka týdne, Jarmila? Dokážou se mladí Hanáci odvázat a bavit, přestože se v pondělí tváří jako suchaři? Jak se tento týden vyplatí taktizování? Vyjde to? Bude to o počtech, nebo o příjemném vystupování a snaze hosty dobře nakrmit, napojit, pobavit a pohostit? Sledujte Primu, Prostřeno! a uvidíte!

Prostřeno 25.2. 2014 – Martin:


Prostřeno 25.2. 2014 - MartinV úterý 25.2. 2014 uvaří v pořad Prostřeno učitel hudby Martin (35)
. Muzikant Martin je odhodlaný zvítězit, moc by si to přál. Čeká přírůstek do rodiny a prý už jen těch 50 000 korun mu chybí k dokonalému štěstí. Možná si ale měl lépe nastudovat etiketu.

Infantilní ubrousky s Burtem Simpsonem to nevytrhnou, hostitel prostírá jako levák a sám sobě nalévá jako prvnímu. „Šmejdění“ vydá své plody, Jarmila na svatebním fotu odhalí, že se Martin oženil s její spolužačkou! Svět je malý…

Dvě věci na menu hosty pořadu Prostřeno s datem 25.2. 2014 nepotěší: jsou to houby v polévce a žebírka na medu. U stolu se sejdou lidé, kteří nemíchají rádi dohromady sladké a slané chutě. A bohužel vše korunuje vlas! A to těch vlasů Martin moc nemá. Smůla… Má promptně nabídnout jinou porci?

Sebevědomý Martin kritiku v pořadu Prostřeno s datem 25.2. 2014 hodnotí jako „podrazy v rámci soutěže“, ale konkurentka Jarmila to vidí jinou optikou… Hostiteli se povede salát s červenou řepou, rucolou a sýrem cottage, klasické tiramisu, hlavně však zábava. Velmi příjemný šok! Tmu a ticho vystřídá hudba orchestru Martinových žáků, který diriguje sám hostitel.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 25.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 25.2. 2014 - Martin:

Prostřeno 25.2. 2014 - Martin
Prostřeno 25.2. 2014 - Martin
Prostřeno 25.2. 2014 - Martin
Prostřeno 25.2. 2014 - Martin
Prostřeno 25.2. 2014 - Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nalévá-li hostitel u stolu sám, odleje nejdříve sobě a pak ostatním zleva dokola a skončí dolitím své sklenice.

tak to měl snad dobře, ne?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc