Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika

6. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 6.11. 2015 – Monika:


Prostřeno – 6. 11. 2015 - MonikaV pátek 6.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Monika (20). Nápad přihlásit se do Prostřeno! se zrodil spíš z hecu, uvádí o své účasti v pořadu nejmladší soutěžící, sympatická vysokoškolačka Monika ze Stodůlek. Soupeři toho od ní v kuchyni zase tak moc nečekávají, překvapí je ve finále? Na přípitek se v pořadu Prostřeno s datem 6.11. 2015 podává tequilla.

A Vojta do toho šlápne rovnou a žádá výměnu údajně špinavé sklenice – samozřejmě přišel v bojovné náladě. Mexická kuchyně, kterou má Monika ráda, by mohla Vojtu potěšit. Jenže prý i „kdyby mu to chutnalo jako v jeho oblíbené mexické restauraci, tak Moniku stejně nepochválí.“ Hostitelka doufá, že její čokoládová a banánová domácí zmrzlina bude chutnější než u Anety. Nachos na předkrm jsou naporcované a dopečené z hotových tortill, měly by být křehčí než ty kupované, slibuje Monika.

Dobrá polévka je v pořadu Prostřeno s datem 6.11. 2015 z rajčat a fazolí, na hlavní chod je „ostré hovězí s kukuřicí a bramborovými plackami“, které si hosté mohou doladit ještě pomocí papričky podávané zvlášť. Na Vojtu čeká chilli paprička, útočná stejně jako on. Konečně se i jídla potí, jak si přál. Nebo nepřál? A protože Monika studuje chemicko-potravinářskou školu, vezme hosty ven, aby si zkusili jeden pokus.

Její úkol týdne vypadá v pořadu Prostřeno s datem 6.11. 2015 úhledně, není ale s lososem, nýbrž nasladko. Zjemní dezert a ovocné sushi v kornoutku Vojtovo nepřátelství? Proč je právě na tuhle milou rusovlásku Vojtěch tak vysazený? Největší taktik ze všech si myslí, že je falešná…Monika to naštěstí nebere vážně, stejně jako Aneta, která je pro něho zase jednoduchá. Holky se tomu jen zasmějí… Kdo se ale bude smát v Praze nakonec? A kdo si odnese prémii týdne – multifunkční robot? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
ve pátek 6.11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika:

Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
Prostřeno – 6. 11. 2015 - Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !