Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta

4. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 4.11. 2015 – Aneta:


Prostřeno – 4. 11. 2015 - AnetaVe středu 4.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Aneta (25). Jaká bude mladá výtvarnice Aneta kuchařka? Někdo ji tipuje na náročnou puntičkářku se smyslem pro detail a estetiku, Vojta si naopak myslí, že dívka, která se živí užitou malbou, nebude umět vařit. Aneta je ale soutěživá, a když něco dělá, dělá to prý na sto procent.

V kuchyni ráda improvizuje a to platí i ve středu 4.11. 2015 v pořadu Prostřeno. Menu je zčásti italské, co se ale proboha skrývá pod „veverčími špízy“? Vzhledem k tomu, že Aneta nejí králíka, tak snad veverčí maso nehrozí. Hostitelka se spoléhá na vlastní úsudek a chutě, stejně bude přistupovat i k úkolu týdne a k „pikantní rajčatové polévce z jihočeské hlavičky“.

Situace z včerejšího večera se v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2015 trochu opakuje v tom, že Aneta stále něco hledá a také se při vaření proběhne po Braníku. A Vojta jí to u stolu neulehčí: Nejí parmezán, který je v předkrmovém rizotu, “jak se obával“, „znechutila ho bazalka a oregano v rajské polévce“, k hlavnímu chodu, podávanému s brambůrky, si ještě poručí chilli. Miluje ostré a nic není dost pálivé. Jeho výtkám, které pokračují stále, už ale nikdo moc nenaslouchá.

Naváží se do Moniky a hostitelka si v pořadu Prostřeno s datem 4.11. 2015 myslí, že se „z toho včerejšího neštěstí ještě neoklepal.“ Před tvarohovým sorbetem všem trochu vytráví, když se půjdou podívat do místního divadla, kde Aneta vystavuje svoje věci. A sushi bude dost a dost, Vojta přinese také, to, co včera nestihl…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Aneta,
ve středu 4. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta:

Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
Prostřeno – 4. 11. 2015 - Aneta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !