Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra

23. 10. 2015 | Poslední díl
Nevšedně hned ve dvou krajích se sejde pět amatérských kuchařů z Moravy, kteří se budou ucházet o výhru a titul hostitele týdne. Sestava to bude smíšená, dva muži a tři ženy se potkají v Olomouckém i Zlínském kraji, v Prostějově na Hané i v Napajedlech na Slovácku. Soutěžící z Prostějova se dokonce znají od vidění. Budou z nich přátelé? Zprvu to vypadá na pohodovou partičku, i když „nemáme si moc co povykládat,“ stěžují si věkově rozdílné ženy.

Ve hře je padesát tisíc a všichni o výhru usilují, na druhou stranu nejsou tak otevření, aby šli do otevřeného střetu nebo drsné taktiky. Tak trochu nedobrovolným bavičem je Karel, který všechny chody svého menu vaří poprvé. „Ten je takový nedojezený,“ myslí si Pavlína, která mu ráda přidá. Všechno mu chutná a neupejpá se. Úkol týdne se trochu vymkne zadání „ovoce v teplé kuchyni“ a zvrhne se v odvážné flambovací pokusy, díky čemuž zůstane zadání až do pátku neodhalené. Nejmladší kuchaři mají velké kulinářské ambice, vyhraje to někdo z nich?

Prostřeno – 23.10. 2015 – Petra:


Prostřeno – 23. 10. 2015 - PetraV pátek 23.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno provozní čerpací stanice Petra (26). Proti uvolněnému včerejšku je ve finále atmosféra napjatá… Uvolní ledy alkohol? Nejmladší kuchařka podává ke každému jídlu jiné víno, sama se při vaření posilňuje slivovičkou, jsme na Slovácku. Chce Petra hosty opít, jak si myslí Jirka?

Lídu v pořadu Prostřeno s datem 23.10. 2015 pohorší, že hostitelka nalévá víno dokonce k hříbkové polévce! V té je babiččino koření a voní až z obrazovky. Petra je rozverná, ale Pavlína se prý určitě opít nenechá a Lída si myslí, že je to z nouze cnost. Menu neshledává nijak pracným. Na hlavní chod je králík a toho prý už nemůže ani vidět. Včera ho ještě mohla, a v pátek už ne? Zajímavé, myslí si Pavlína, která ho nejí z útlocitných důvodů, ale ona to má s masem vůbec všelijak.

Zato oba pánové si v pořadu Prostřeno s datem 23.10. 2015 na králíkovi pochutnají a chválí: je vynikající, křupavý, dozlatova. Karel si dělá srandu z králíků klidně dál a ještě u toho skoro spolkne kost a spořádá Pavlíninu porci masa. Místo slíbených šťouchaných brambor je na talíři spíš kaše, jak dopadne dezert?

Creme caramel vypadá jak z nějaké top restaurace, ale pro Lídu je to obyčejný pudink. Petra své hosty rozmazluje, nezapomene ani na portské, otázkou ovšem je, zda jí to bude něco platné… Potěší hosty zábavné focení, což je hostitelčin koníček? Budou mít aspoň památku, protože tahle parta se už asi nesejde…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v pátek 23. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra:

Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
Prostřeno – 23. 10. 2015 - Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Petře jsem držela palce. Ta Lída jen kritizovala , nic jí nebylo vhod a sama nic nepředvedla .Prostě superkrá.. SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles