Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch

3. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 3.11. 2015 – Vojtěch:


Prostřeno – 3. 11. 2015 - VojtěchV úterý 3.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno taktik týdne a číšník Vojtěch (29).
Po včerejšku jsou všichni zvědaví na večer u Vojty. Jednak proto, že jeho přítelkyně už v pořadu vloni vařila a nadšenou divačka Moniku zajímá, zda pozná známé prostředí. A také proto, že se včera podřekl, že je vyučený kuchař, tak mají soupeři velká očekávání. Vojta, který si o sobě myslí, že je dobrý kuchař, plánuje českou klasiku.

Sushi ho v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 trochu vyděsí, i když prý i s tímto jídlem zkušenost má. Proč ale dává pod svíčkovou z králíka olivový olej, když ho sám nemá rád? Nebo bujonovou kostku? Zelenina pod pečínku je mražená, moc mu to ale nepomůže, protože doma nemá hladkou mouku na zahuštění omáčky a musí si odskočit do obchodu. Také zapomněl na kvasnice na knedlíky a ke všemu jich koupil málo.

Na to, že je číšník, neumí v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 prostřít stůl, nezná bonton a bojí se papiňáku. Předkrm s cherry rajčaty plněnými křenovou pomazánkou je celkem piplačka, ale přes nevšední kombinaci je docela dobrý. Hovězí vývar chutná Jakubovi jako z pytlíku, pravda je, že Vojta dochucovadly nešetří. A čas se vleče… Hosté opět čekají – tentokrát na hlavní chod, společnost jim zatím dělá Vojtův hladový pejsek. A výsledek?

Každý dostane v pořadu Prostřeno s datem 3.11. 2015 ke svíčkové z králíka dva nedovařené knedlíky, hosté mají také hlad a hostitel kritiku špatně snáší. Vojta už se těší, jak to nandá Monice, Anetu posílá do pizzerie, ať se dojí. Následuje nijak zábavná pantomima a další čekání na sladkou tečku v podobě taštiček z lískového těsta s ovocem. Nikdo nechápe, co Vojta dělal celý den. Méně taktiky a více poctivé přípravy by bylo lepší! A úkol týdne? Na ten nakonec Vojtěch rezignuje…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vojtěch,
v úterý 3. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch:

Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch
Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch
Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch
Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch
Prostřeno – 3. 11. 2015 - Vojtěch
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !