Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub

2. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 2.11. 2015 – Jakub:


Prostřeno – 2. 11. 2015 - JakubV pondělí 2.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno sportovec Jakub (23). Zkraje týdne navštívíme hned dvakrát za sebou Černý Most. Poprvé zde uvaří sportovec a milovník bojových sportů Jakub. Ještěže milý a lehce nervózní hostitel dokonale ovládá svoje tělo, protože při roznášení jídla mu v cestě ke stolu překáží sedačka, kterou musí překročit – je to malý artistický výkon a riziko, že někomu vyleje jídlo na hlavu.

Jakub si do pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2015 vybral francouzské menu s britským dezertem: předkrm z listového těsta připadá hostům dost mdlý a francouzská cibulačka vařená s červeným vínem zase moc sladká. Jen Vojta jídlo okatě chválí, ale to je součást jeho taktiky, od zítřka bude všechno jinak - veškerou cibuli stejně nechal na talíři. Jak se budou hosté tvářit na mořského vlka, upečeného se zeleninou v alobalovém balíčku?

Monika si v pořadu Prostřeno s datem 2.11. 2015 vlka trochu plete s mořským ďasem, ryby Pražáci jedí, největší slabinou večeře jsou rozvařené a neosolené brambory. Kdo si myslí, že hostitel předvede něco ze svého bojového umění, bude zklamán. První večer má partu sblížit a pobavit hra - hádání českých filmů. A fanoušků našeho filmu se v této pražské pětce moc nenajde… Odměna pro vítězku této minisoutěže bude sladká, stejně jako poslední chod, dezert se zmrzlinou a s pusinkami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v pondělí 2. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub:

Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
Prostřeno – 2. 11. 2015 - Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !