Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal

5. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 5.11. 2015 – Michal:


Prostřeno – 5. 11. 2015 - MichalVe čtvrtek 5.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Slovák Michal (28). Inženýr Michal, který pracuje v Mladé Boleslavi a pochází z Banské Bystrice, nás pozve na Prosek, kde žije. Kdo si v jeho malém bytě přál ochutnat něco ze slovenské kuchyně, dočká se, protože „šmirkas“ je pomazánka z brynzy, másla, červené papriky a cibule.

Rillettes je zase francouzská specialita z tučného masa, v tomto případě z kachny. Tuhle „nátierku“ si hostitel připravil předem, protože se dělá hodiny. Která bude lepší? K oběma upeče domácí pečivo. Michal, zdá se, u vaření rád riskuje. Opakovaně se prý pouští do receptů, na nichž už pohořel. Odvaha mu nechybí. Bude risk tentokrát zisk? Co bude v pořadu Prostřeno s datem 5.11. 2015 slíbeným překvapením v dýňové polévce?

Granátové jablko a sýr, ovšem servírované zvlášť. Každý čeká, že Vojta, kterému se jeho vaření nepodvedlo, bude zase neúměrně kritizovat a hledat chyby, ostatně to přiznává sám. Tentokrát jen olízne polévkovou lžíci a konstatuje, že dýňový krém je sladký a hlavně studený, ostatní názory se různí. Proč se venkovní zábava pořádá ještě před hlavním chodem? Co si vyžádalo změnu programu?

Bobová dráha, na níž se žaludky soutěžících pěkně natřesou a také jim vytráví na hlavní chod. Ale musí si počkat na panenku s parmazánovo-švestkovou omáčkou, ta ale nevypadá moc vábně (podle Anety dokonce jako exkrement), a gratinovanými smetanovými brambory. Vyplatilo se to čekání? Maso je trochu tuhé. … To čokoládová pěna s malinami je naservírovaná úhledněji než hlavní chod. A úkol týdne hostitel zvládl s grácií i vtipem a ani se u přípravy tamaki sushi nenadřel…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
ve čtvrtek 5. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal:

Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !