Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela

4. 06. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v Ústeckém kraji, kde je život občas docela krušný. Kolektiv je převážně ženský, čtyři mladé dámy u stolu doplní jediný muž s bulharsko-tureckými kořeny. Julian balkánskou kuchyni zařadil i do svého menu. Je to hodně zajímavá sestava, nejstarší soutěžící Lence je teprve třicet let. Úkol týdne by mohl tentokrát příjemně obohatit jídelníčky.

Severočeši mají připravit nějaký originální salát – ten se dá vždy zařadit do menu a jídlu dodá cenné vitaminy, svěžest a navnadí strávníky na další chod. Největší radost z takového zadání má Julian i Lenka, protože ti už salát ve svém menu mají a žádný další připravovat nemíní. O to více se může Julian věnovat všetečným dotazům přítomných žen na své profesní zaměření, spojené s erotickým byznysem.

Prostřeno – 4.6. 2018 – MichaelaTolerantní dámy se dokonce dočkají mužského striptýzu. Jaký bude? Vzrušující, nebo spíš legrační? „Profesionála jsem vám neobjednal“, „To jsme poznaly!“ bude hláška týdne, která rozveselí nejen holky, ale určitě i diváky. Soupeři si toho tentokrát moc nedarují, mají mlsné i ostré jazýčky, jak moc budou taktizovat?

Kdo to na Ústecku ke své nefalšované radosti celé vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte další premiérové Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela:


V pondělí 4.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno vdaná maminka Michaela (28). První hostitelka je z Mostu a nebude vařit u sebe doma, protože se s manželem a šestiletou dcerkou nedávno přestěhovali do bytu po rodičích, kde mají dědeček s babičkou ještě spoustu věcí. To by nebylo příjemné ani pohodlné, tak se rozhodla protírat v bytě u kamaráda. To je ale naopak spíš byt - holobyt a soupeři poznají, že Michaela nevaří doma.

A čeho ještě si u ní všimnou? Její muž se jim zdá na fotkách nějaký povědomý. A je to tak, Michaelin manžel už v Prostřeno! vařil. Bude mít kvůli tomu první hostitelka nějakou výhodu? Nebude to jejím soupeřům vadit? Jaký soutěžní jídelníček si kavárnice Míša zvolila? Celkem jednoduchý a moderní. Nevšední jsou první jednohubky z cukety, které obsahují tři druhy pomazánek.

Jedna měla být, pravda, z avokáda, ale to Míša nezná, tak si místo avokáda koupila mango, to totiž také nezná. Nakonec mango zařadila nejen do svého předkrmu, ale i do úkolu týdne, což by měl být nějaký originální salátek. A tenhle originální byl. Michaela ho servíruje ke svému hlavnímu chodu, což jsou dva druhy burgerů v domácích houskách. První obloha je trhané vepřové z panenky, podruhé je náplň tradičnější - hovězí karbanátky, bohužel prý dost tuhé i nedochucené.

Nasládlá hrášková polévka hostům chutná, ale hostitelka si špatně odměřila množství tekutiny a na ni už skoro žádný hráškový krém, který mohl být o něco teplejší, nezbyl. Po poznávací zábavě následuje grilovaný ananas s kupovanou zmrzlinou, která na talířku taje jako jarní sníh. Bude největší taktičkou Bára, která odmítla pomazánky s tuňákem? Nebo Julian, který naopak všechno chválí, ale bůhví jak bude bodovat…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
v pondělí 4.6. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela:

Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela
Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela
Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela
Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela
Prostřeno – 4.6. 2018 – Michaela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle