Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta

31. 05. 2018 | Poslední díl
V Praze a jednou i ve středních Čechách se sejdou tři ženy a dva muži. Věkem se řadí spíš do středních let a parta je to opravdu hodně pestrá. Tolerance bude třeba, mediátorem slovních přestřelek a trapasů bude Helena, která umí ohladit hrany, takový Jaroslav si moc nevidí do pusy. Týden startuje u Slovenky Moniky, která se stravuje hodně alternativně, všechno tudíž vaří „jinak“.

Konzervativnější strávníci budou jen koukat, co všechno lze uvařit z náhražek a jaké potraviny se u nás také dají koupit. Monice nebude vadit úkol týdne – sushi. V jejím podání samozřejmě vegetariánské… Hned další den uvaří gay Josef a pro chlapáka Jaroslava je to prý zcela nová zkušenost sedět s homosexuálem u stolu. Jarda nakonec šokuje nejen svými nekorektními řečmi, ale neméně i svým hlavním chodem.

Prostřeno – 31.5. 2018 – RenátaNejmladší Renátu jeho myšlení zaskočí. Ale Jarda – oslněn její večeří ve čtvrtek zkrotne a překvapivě změní názory na ženy o sto osmdesát stupňů. Už v pátek se ale opije, vyleze na strom, vyzná lásku Monice a v Helenině chalupě si u stolu zapálí. Helenino jídlo bude ve finále domácké, ale nálada nevšední.

Jak se tak rozdílná partička rozloučí? Kdo to celé vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to provokativní, zábavné i napínavé!

Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta:


Ve čtvrtek 31.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Renáta (24). Sympatická a mladá hostitelka má velkou oporu i inspiraci ve svém partnerovi, který je špičkový kuchař. Renátu vaření také evidentně baví, sleduje trendy, dokonce s přítelem jezdí kempovat a vařit na otevřeném ohni do přírody. V prostorném bytě s vysokými stropy jí v hladké přípravě menu s italským hlavním chodem nic nebrání, hodně investovala do surovin.

To platí i o profesionálně připraveném a servírovaném sushi, úkolu týdne. Jardu jistě potěší Renátin předkrm obsahující dvojí tatarák. Jednou bude z hovězí svíčkové a smutná nezůstane ani Monika, protože druhou variací je tatarák z řepy. Prohodí si to spolu? Květákový krém je pěkně našlehaný a pokapaný lanýžovým olejem. Zvláštní, ale moc dobré. Jen Pepovi se polévka zdá jako dětská krupička. Jediná Monika tuší, co skrývá hlavní chod ossobuco s milánským rizotem.

To je tekuté, žluté po šafránu a pěkně na skus, Renátě se daří, nic nepodcenila. A to se Jardovi moc líbí, imponuje mu, jak hostitelce všechno pěkně odsýpá od ruky, jak je k hostům pozorná a zajímá se o ně, jak nezmatkuje. Že by ty ženské nakonec nebyly tak neschopné? Nebo dokonce šikovnější než muži? A Jarda si slíbí, že si musí najít nějaký normální vztah s takovou schopnou ženou, která ho srovná. Podobnou třeba Monice, ta se mu hodně líbí…

A úplná lahoda je prý i bezlepkový čokoládový dort s maracujovým přelivem, sladká tečka chutná všem. Kromě Josefa, ten nemá rád čokoládu. A potěší i zábava – hosté si napěchují a do sklenic naloží hermelín, který si mohou jako pozornost odvézt domů.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Renáta,
ve čtvrtek 31.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta:

Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta
Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta
Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta
Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta
Prostřeno – 31.5. 2018 – Renáta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle