Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena

1. 06. 2018 | Poslední díl
V Praze a jednou i ve středních Čechách se sejdou tři ženy a dva muži. Věkem se řadí spíš do středních let a parta je to opravdu hodně pestrá. Tolerance bude třeba, mediátorem slovních přestřelek a trapasů bude Helena, která umí ohladit hrany, takový Jaroslav si moc nevidí do pusy. Týden startuje u Slovenky Moniky, která se stravuje hodně alternativně, všechno tudíž vaří „jinak“.

Konzervativnější strávníci budou jen koukat, co všechno lze uvařit z náhražek a jaké potraviny se u nás také dají koupit. Monice nebude vadit úkol týdne – sushi. V jejím podání samozřejmě vegetariánské… Hned další den uvaří gay Josef a pro chlapáka Jaroslava je to prý zcela nová zkušenost sedět s homosexuálem u stolu. Jarda nakonec šokuje nejen svými nekorektními řečmi, ale neméně i svým hlavním chodem.

Prostřeno – 1.6. 2018 – HelenaNejmladší Renátu jeho myšlení zaskočí. Ale Jarda – oslněn její večeří ve čtvrtek zkrotne a překvapivě změní názory na ženy o sto osmdesát stupňů. Už v pátek se ale opije, vyleze na strom, vyzná lásku Monice a v Helenině chalupě si u stolu zapálí. Helenino jídlo bude ve finále domácké, ale nálada nevšední.

Jak se tak rozdílná partička rozloučí? Kdo to celé vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to provokativní, zábavné i napínavé!

Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena:


V pátek 1.6. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Helena (55). Helena je vyučená řeznice - uzenářka, k jídlu a k české kuchyni má vřelý vztah a chce to dokázat ve finále. Moc ráda také plete a vyšívá, její chalupa, kam se s manželem přestěhovali z Prahy, je plná jejích výtvorů. Na rozdíl od včerejška jsou v Helenině chaloupce naopak stropy proklatě nízko… Venku leje jako z konve, takže plánovaná projížďka na čtyřkolce se ruší, bude vůbec nějaká zábava? Legrace bude kopec, i když chvíli to vypadá, že snad odpadne poslední večeře i finále.

Jaroslav se posilnil v hospodě a (možná i kvůli tomu, aby udělal dojem na Moniku a strávil zklamání z vlastní večeře) vylezl na vysoký strom. Dostanou ho holky dolů? Mezitím se nic netušící Helena činí v kuchyni, kde připravuje domáckou večeři po česku: vaječnou pomazánku s vejci a nivou a kulajdu. Tahle polévka už v pondělí byla, ale tentokrát bude normálně s vejci a koprem – bohužel bez hub. Na hlavní chod se až na Moniku všichni těší – plněné bramborové knedlíky s uzeným masem budou se zelíčkem a osmaženou cibulkou pěkně na sádle.

Tradiční je i dezert - čokoládová bábovka, ozvláštněná tvarohovou náplní. Když dorazí promočený Jarda i ostatní konečně k večeři, Jaroslav se ještě posilní dalším panákem od hodné hostitelky. Pokukuje po Monice, které říká k její velké radosti Fifinka, strefuje se dál do Josefa, dokonce si u stolu bez svolení odnaučené kuřačky Heleny zapálí! No tohle! Soupeři nevěří vlastním očím! Vyhodí ho hostitelka od stolu? A proč se Monika červená? Jaká bude náhradní zábava? Stručná a zábavná!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
v pátek 1.6. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena:

Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena
Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena
Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena
Prostřeno – 1.6. 2018 – Helena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka