Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef

29. 05. 2018 | Poslední díl
V Praze a jednou i ve středních Čechách se sejdou tři ženy a dva muži. Věkem se řadí spíš do středních let a parta je to opravdu hodně pestrá. Tolerance bude třeba, mediátorem slovních přestřelek a trapasů bude Helena, která umí ohladit hrany, takový Jaroslav si moc nevidí do pusy. Týden startuje u Slovenky Moniky, která se stravuje hodně alternativně, všechno tudíž vaří „jinak“.

Konzervativnější strávníci budou jen koukat, co všechno lze uvařit z náhražek a jaké potraviny se u nás také dají koupit. Monice nebude vadit úkol týdne – sushi. V jejím podání samozřejmě vegetariánské… Hned další den uvaří gay Josef a pro chlapáka Jaroslava je to prý zcela nová zkušenost sedět s homosexuálem u stolu. Jarda nakonec šokuje nejen svými nekorektními řečmi, ale neméně i svým hlavním chodem.

Prostřeno – 29.5. 2018 – JozefNejmladší Renátu jeho myšlení zaskočí. Ale Jarda – oslněn její večeří ve čtvrtek zkrotne a překvapivě změní názory na ženy o sto osmdesát stupňů. Už v pátek se ale opije, vyleze na strom, vyzná lásku Monice a v Helenině chalupě si u stolu zapálí. Helenino jídlo bude ve finále domácké, ale nálada nevšední.

Jak se tak rozdílná partička rozloučí? Kdo to celé vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to provokativní, zábavné i napínavé!

Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef:


V úterý 29.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Josef (41). Jaroslav to dlouho nechápe, Pepu vnímá spíš jako „podpantofláka“. Ani mužské akty při šmejdění ho dostatečně nenavedou, jen mu připadají „poněkud zvláštní“. Až v úterý u stolu Jardovi naplno dojde to, co dámy dávno tuší, že hostitel je gay. A bude to pro něj šok! Prý ještě nikdy vedle takového člověka neseděl… Najednou si připadá jako jediný chlap mezi čtyřmi ženami.

Ani úterní jídelníček ho moc neuspokojí, je v něm opět moc zeleniny a je takový ženský. … Ještěže je Josef tolerantní a vypadá to, že Jardovy urážky v klidu překousne. Radši se soustředí na vaření a péči o hosty. Jeho předkrm je zeleninový, zapečené celerové kroužky se sýrem jsou nevšední a všichni se celkem shodnou, že jde o lehký a chutný první chod.

A zdravý, libuje si Monika. Kapustová polévka, která se v Prostřeno! moc často nepodává, je taková klasika a přítomnost klobásy možná obměkčí taktika Jardu při bodování. I kuře na paprice je trochu jinak, naštěstí jen proto, že Josef do jídla přidal žampiony a kapii, omáčka je jemná a karlovarský knedlík výborný. Jako pomocná síla v kuchyni Josef něco odkoukal v provozu, kde pracuje.

A bezkonkurenčně nejlepší jsou poslední věnečky z odpalovaného těsta, ty dají hodně práce a nemusí se vždy povést, ale Josefovi vyjdou tak, že hosté při odchodu nepohrdnou výslužkou. Pepa dokonce zvládne i sushi, jen aranžování květin není pro Jaroslava žádná chlapská zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jozef,
v úterý 29.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef:

Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef
Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef
Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef
Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef
Prostřeno – 29.5. 2018 – Jozef
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !