Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.5. 2018 – Věra

24. 05. 2018 | Poslední díl
V Královéhradeckém kraji, kam po delším čase pořad Prostřeno! zavítá, jsou ženy v mírné přesile. Hlavní šedesátitisícovou výhru si ve východních Čechách chtějí vyvařit tři muži a dvě ženy. Na talířích bude tentokrát převažovat kuřecí maso, ale dvakrát se bude podávat i zvěřina, což je asi unikát pořadu. Hostitelé dostali za úkol udělat nějaký fresh recept a komu se to podaří nejlépe, je to pro něj zároveň vstupenka na Fresh festival, jehož se televize Prima tradičně účastní.

Kdo to bude? Ohledně úkolu týdne soutěžící tápou až do samotného finále, nikdo neprozradí zadání. Východočeský kolektiv je přátelský, ale tahle parta má zároveň hodně mlsné jazýčky a nic si vzájemně nedaruje. Hledá se taktik, ten to ale dělá šikovně. Soupeři jsou většinou „vedle jak ta jedle“, jen předposlední hostitelka v tom má ve čtvrtek jasno.

Prostřeno 24.5. 2018 – VěraVydáme se i na dvě exkurze do historie, protože dámy jsou hrdé lokální patriotky a chtějí zajímavosti ze svého bydliště zprostředkovat nejen kolegům, ale i divákům. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší svůj domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku vše se dozvíte! Tentokrát to bude opravdu ženy versus muži a napínavé to zůstane až do konce.

Prostřeno 24.5. 2018 – Věra:


Ve čtvrtek 24.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno prodavačka Věra (48). Nejstarší účastnice Věra své soupeře překvapí, když je přivítá s přípitkem na hezkém náměstí v Dobrušce. Uvítací drink spojí se zábavou, která je poučná a pro někoho i dost zajímavá. Věra si ale nepřipije, na kameru přizná, proč alkohol už léta nepije. Je podruhé vdaná a první manželství prý zvládala jen tak, že pila víc, než bylo zdrávo.

Dnes abstinuje, hýbe se a žije prý mnohem lépe než dřív. Má pro koho, kromě dětí má už i dvě vnučky. Věra má také trému, do soutěže ji přihlásili kolegové, nejprve váhala, ale pak hozenou rukavici zvedla. Ostatně v její velké kuchyni se musí krásně vařit. Začne bohatými a zapečenými bagetkami z vlastního těsta, následuje hovězí polévka s masem a vejci. Adam od pozorné hostitelky vejce nedostane a Nicole se takové extrabuřty moc nelíbí.

Na hlavní chod bude opět kuřecí maso a soupeři se bojí, aby nebylo zase vysušené. To ale ve čtvrtek nehrozí, maso je chutné a v kombinaci s výbornou sýrovou omáčkou s nivou i šťavnaté, jako příloha jsou opět šťouchané brambory. A spolustolovníky nadchnou i smetanové poháry se sušenkami, aspoň Pavel si moc pochutnal. Opravdu našla v jídle Nicole chlup, jak tvrdí? Věra si myslí, že Nicole taktizuje…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Věra,
ve čtvrtek 24.5. 2018 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 24.5. 2018 – Věra:

Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
Prostřeno 24.5. 2018 – Věra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek