Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav

30. 05. 2018 | Poslední díl
V Praze a jednou i ve středních Čechách se sejdou tři ženy a dva muži. Věkem se řadí spíš do středních let a parta je to opravdu hodně pestrá. Tolerance bude třeba, mediátorem slovních přestřelek a trapasů bude Helena, která umí ohladit hrany, takový Jaroslav si moc nevidí do pusy. Týden startuje u Slovenky Moniky, která se stravuje hodně alternativně, všechno tudíž vaří „jinak“.

Konzervativnější strávníci budou jen koukat, co všechno lze uvařit z náhražek a jaké potraviny se u nás také dají koupit. Monice nebude vadit úkol týdne – sushi. V jejím podání samozřejmě vegetariánské… Hned další den uvaří gay Josef a pro chlapáka Jaroslava je to prý zcela nová zkušenost sedět s homosexuálem u stolu. Jarda nakonec šokuje nejen svými nekorektními řečmi, ale neméně i svým hlavním chodem.

Prostřeno – 30.5. 2018 – JaroslavNejmladší Renátu jeho myšlení zaskočí. Ale Jarda – oslněn její večeří ve čtvrtek zkrotne a překvapivě změní názory na ženy o sto osmdesát stupňů. Už v pátek se ale opije, vyleze na strom, vyzná lásku Monice a v Helenině chalupě si u stolu zapálí. Helenino jídlo bude ve finále domácké, ale nálada nevšední.

Jak se tak rozdílná partička rozloučí? Kdo to celé vyhraje? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to provokativní, zábavné i napínavé!

Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav:


Ve středu 30.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Jaroslav (45). Jaroslav je nepřehlédnutelný, uznává jen chlapské móresy, jídlo a názory, dokonce působí skoro jako misogyn a homofob. Je nekorektní, miluje zvířata, také ty na pekáči. Ale někdy je s ním legrace a umí překvapit. Doma ve svém nuselském bytě chová rybičky, v jednom z akvárií má i kraba Kristiána, v kleci roztomilé chůvičky. A hosté jsou příjemně překvapení, že navzdory vší té havěti má prostorný, uklizený a čistý byt.

Dámy podle toho, jak chodí oblečený ke stolu, čekaly něco mnohem horšího. Jarda pracuje ve výškách, což měla být i součást jeho adrenalinové zábavy, ale z té nakonec kvůli počasí sejde. V kuchyni hostitel moc nestíhá, soupeře přivítá hodně nervózní, zápasí nejen s moučníkem, ale připálí i krutony do polévky. Nejvíce překvapí svým menu, kde je také zelenina a kde není moc masa. Kromě plněných vajec, ozdobených jako kuřátka a servírovaných na listech kadeřavého salátu, bude krémová česnečka, kde je hodně brambor (i bujonových kostek) a spousta másla.

Renátě tak chutná, že si přidá, a vůbec má Jarda s rozjezdem své večeře úspěch. Hosté ale stále netuší, co se skrývá za jeho „tajemstvím“ se šťouchanými brambory na hlavní chod. A Jarda nechá návštěvu až neslušně dlouho tápat v nejistotě. „Vodní myš“ přinese na stůl rovnou v pekáči, nutrie je už trochu vysušená.

Pepovi připomíná chutí kachnu, Renátě králíka. Hostitel chtěl asi překvapit i provokovat, ale hlavně má tohle zdravé maso moc rád, jeho strýc, u kterého vyrůstal, nutrie choval. Co na to řeknou hosté? Komu nutrie nejvíc zachutná? A co bude větší zábava? Vyvolávání duchů, nebo banánová buchta, jejíž nepřipálené části bude hostitel před servírováním vystřihovat nůžkami?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav,
ve středu 30.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav:

Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav
Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav
Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav
Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav
Prostřeno – 30.5. 2018 – Jaroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !