Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila

15. 10. 2015 | Poslední díl
Jako v latinskoamerické telenovele si budou tento týden připadat diváci oblíbeného pořadu Prostřeno! Ocitneme se v Libereckém kraji, kde se sejde pětice žen a jak už to někdy v ryze dámském kroužku bývá, budou se hlavně řešit lidské osudy, minulost, pocity viny, pár kostlivců vypadne ze skříně a pár jich tam naštěstí ještě zůstane.

Je to generačně pestrá partička a mladé soutěžící na to všechno zírají občas s údivem. Je to proto, že ještě nic nezažily, jak si myslí emočně labilní Bohunka? Nebo proto, že jsou prostě jinde a podobné citové výlevy jim připadají v pořadu o vaření nevhodné? Potečou proudy slz… A kam tentokrát směřuje úkol týdne?

Prostřeno – 15. 10. 2015 - BohumilaDo lesa, protože soutěžící z Liberecka mají připravit něco z lesních plodů, kam patří samozřejmě houby i lesní ovoce. Jak si dámy poradí v letošní chudé houbařské sezoně? A kdo se bude radovat z výhry? Zvítězí mládí, nebo zkušená kuchařka? Dívejte se na další cyklus Prostřeno!

Prostřeno – 15.10. 2015 – Bohumila:


Ve čtvrtek 15.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Bohumila (44). Potřetí vdaná Bohunka je matkou tří dětí a má vnuka v pěstounské péči. Včera se u stolu rozpovídala. „Holky mě berou možná jako herečku, ale já si tím peklem opravdu prošla,“ říká žena, která líčila své trápení s dětmi. Mladším účastnicím bylo trapně, ale hostitelku, která kritiku moc nesnese a na všechno má odpověď a vlastní názor, to nemrzí.

Ví, že „to musí ventilovat ven“, kdežto Martina to podle ní dusí a podle toho i včera vypadalo její vaření. Bude to dnes v pořadu Prostřeno s datem 15.10. 2015 lepší? Úkol týdne byl už prozrazen, hostitelku by proto neměl zaskočit. „Přestože houby nejím, tak jim připravím smaženici,“ plánuje přejícně čtvrteční kuchařka. Na předkrm je pomazánka s uzeným masem a vejci, kam prý mohlo klidně přijít více majonézy. Polévku z kvalitního lososa dělá poprvé, jaká bude?

Opilá vepřová pečeně je v pořadu Prostřeno s datem 15.10. 2015 zalitá červeným vínem, to ale nejde moc otevřít. Bohunka má problém…. Maso je ve výsledku sušší, šťouchané brambory nic moc, a zase ty příbory! Liberecké ženy jsou roztržitost sama.

Moučník „střecha“ je prý jako droga a zdá se, že Bohunce vůbec nejvíc chutnají vlastní jídla. V kuchyni si věří. A jaká bude zábava po všech těch nářcích? Ta se Bohunce povedla! Mejdan s parukami plus zpěv plus hudba pobaví napříč generacemi.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Bohumila,
ve čtvrtek 15. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila:

Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila
Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila
Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila
Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila
Prostřeno – 15. 10. 2015 - Bohumila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !