Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice

16. 10. 2015 | Poslední díl
Jako v latinskoamerické telenovele si budou tento týden připadat diváci oblíbeného pořadu Prostřeno! Ocitneme se v Libereckém kraji, kde se sejde pětice žen a jak už to někdy v ryze dámském kroužku bývá, budou se hlavně řešit lidské osudy, minulost, pocity viny, pár kostlivců vypadne ze skříně a pár jich tam naštěstí ještě zůstane.

Je to generačně pestrá partička a mladé soutěžící na to všechno zírají občas s údivem. Je to proto, že ještě nic nezažily, jak si myslí emočně labilní Bohunka? Nebo proto, že jsou prostě jinde a podobné citové výlevy jim připadají v pořadu o vaření nevhodné? Potečou proudy slz… A kam tentokrát směřuje úkol týdne?

Prostřeno – 16. 10. 2015 - AliceDo lesa, protože soutěžící z Liberecka mají připravit něco z lesních plodů, kam patří samozřejmě houby i lesní ovoce. Jak si dámy poradí v letošní chudé houbařské sezoně? A kdo se bude radovat z výhry? Zvítězí mládí, nebo zkušená kuchařka? Dívejte se na další cyklus Prostřeno!

Prostřeno – 16.10. 2015 – Alice:


V pátek 16.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Alice (20). Poslední účastnice, benjamínek týdne, považuje za nevhodné hovory o podobných kalamitách, jaké se u stolu řeší. „Jestli nastane opět nějaký konflikt, chci ho hned utnout. Je to můj večer a já nechci, aby mi ho někdo zkazil,“ umiňuje si Alice v poněkud alternativním bydlení v Jablonci nad Jizerou.

Vyhrotí se ve finále generační střet? Proklamace poslední hostitelky je totiž jen teorie. Vše začne nepodařenou Bohunčinou omluvou, která nastartuje jen další plačtivý Bohunčin monolog. Alice, která miluje umění, si zajde do lesa pro lesní plody, aby mohla kreativně splnit úkol týdne.

Její menu takové francouzsko-italské, hlavním chodem je hovězí po burgundsku. Na předkrm je bruschetta, protože je lehká na přípravu i na trávení. Rajčata Alice servíruje k topinkám v misce zvlášť, neboť se bojí, aby se chleba nerozmočil.

Ukřivděná Bohunka v pořadu Prostřeno s datem 16.10. 2015 najednou nejí česnek ani rajskou polévku, ta však nechutná ani ostatním. Hlavní chod, který je na víně jako včera, má úspěch, přestože brambory nejsou oloupané a omáčka zahuštěná.

Po chvíli relaxu u hádání pohádkových postav přijde zase dusno během předávání dárečků, Bohunky se dotklo, že už se s ní Alice nechce vidět. Vynikající čokoládový fondant, vhodně doplněný nakyslou meruňkovou marmeládou, je důstojnou tečkou pátečního večera. Kdo na Liberecku shrábne 50 000 korun? Jedna šťastná výherkyně, nebo se bude odměna dělit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alice,
v pátek 16. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice:

Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
Prostřeno – 16. 10. 2015 - Alice
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !