Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří

20. 10. 2015 | Poslední díl
Nevšedně hned ve dvou krajích se sejde pět amatérských kuchařů z Moravy, kteří se budou ucházet o výhru a titul hostitele týdne. Sestava to bude smíšená, dva muži a tři ženy se potkají v Olomouckém i Zlínském kraji, v Prostějově na Hané i v Napajedlech na Slovácku. Soutěžící z Prostějova se dokonce znají od vidění. Budou z nich přátelé? Zprvu to vypadá na pohodovou partičku, i když „nemáme si moc co povykládat,“ stěžují si věkově rozdílné ženy.

Ve hře je padesát tisíc a všichni o výhru usilují, na druhou stranu nejsou tak otevření, aby šli do otevřeného střetu nebo drsné taktiky. Tak trochu nedobrovolným bavičem je Karel, který všechny chody svého menu vaří poprvé. „Ten je takový nedojezený,“ myslí si Pavlína, která mu ráda přidá. Všechno mu chutná a neupejpá se. Úkol týdne se trochu vymkne zadání „ovoce v teplé kuchyni“ a zvrhne se v odvážné flambovací pokusy, díky čemuž zůstane zadání až do pátku neodhalené. Nejmladší kuchaři mají velké kulinářské ambice, vyhraje to někdo z nich?

Prostřeno – 20.10. 2015 – Jiří:


Prostřeno – 20. 10. 2015 - AliceV úterý 20.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Jiří (31). „Myslím si, že mám šanci na výhru,“ věří si druhý hostitel, který se též netají tím, že by rád zvítězil. Pro své soupeře chystá ambiciózní a zčásti francouzské menu. Jistě má šanci, pokud ovšem nic nepokazí, protože nervy pracují. Jiří hosty pozve do prostorného rodinného domku se zahradou a jeho hlavním trumfem je kus argentinské svíčkové.

Pohlreich by mi záviděl,“ chlubí se v pořadu Prostřeno s datem 20.10. 2015 na kameru zlatým hřebem svého menu. Jirka chce mít všechno dokonalé a je si vědom úskalí svíčkové Wellington, kdy se maso obalí ve směsi koření a hub, sušené šunce a nakonec se upeče v lískovém těstě. Jednoduché není ani předkrmové sýrové suflé, má-li být pěkně nadýchané.

Francouzská cibulačka mohla být v pořadu Prostřeno s datem 20.10. 2015 víc teplá, ale hostitel moc zahřát nepotřebuje. Z Jirky lije jako z konve, venku je vedro a oba dva chody jsou poměrně syté. Jak dopadne již zmíněná mezinárodní specialita?

Vyplatilo se to dlouhé čekání? Svíčková Wellington už v pořadu párkrát na stole byla a nedopadla vždy ideálně, v úterý ale byly hostitelovy modlitby vyslyšeny. Hlavní chod je šťavnatý a hostitel se umí pochválit. Jiří nezapomněl ani na dobrou šťávu k bramborové kaši. Zábava se odehraje na dvorku, kde se bude podávat i chutný cheesecake.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v úterý 20. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří:

Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
Prostřeno – 20. 10. 2015 - Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !