8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor

9. 10. 2015 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se o padesát tisíc a titul nejlepšího hostitele utkají tři muži a dvě ženy. Hlavní pozornost na sebe strhne kamioňák Milan, pěkný pruďas, který startuje na první dobrou. V žaludku mu leží dvacetiletý Libor, kterého oslovuje juniore. V jižních Čechách to bude jako na vojně: mazáci a bažanti. Ženy budou občas jen zírat s otevřenou pusou.

Tentokrát jsou to určitě muži, kdo mají víc řečí. Milanovo chování je častým tématem kritiky a příčinou dusna stolu. Přitom se prý chová úplně jinak před kamerou a jinak mimo, kdy je rádoby veselý a žertuje. Chce si Milan pořád něco dokazovat, jak si myslí Květa? „Považuje se za upřímného, ale ve výsledku je falešný jak pětka.“

Prostřeno – 9. 10. 2015 - LiborBude takový machr i v kuchyni? Tam se pánové pěkně zapotí, protože úkolem týdne jsou ovocné knedlíky. Bude to boj, ale na konci přece jen čeká šťastného výherce 50 000 korun! Kdo to bude – žena, nebo muž?

Prostřeno – 9.10. 2015 – Libor:


V pátek 9.10. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Libor (20). Středoškolák Libor chce zorganizovat finále na terase rodinného domu, to se ale soupeřům nelíbí. Chtějí proniknout do jeho kulinářského zázemí a Milan nevěří, že vaří sám a chce se přesvědčit, jak to umí.

Ale Libor si nedá v Prostřeno s datem 9.10. 2015 všechno líbit a brzy bude takové husto, že by se dalo krájet motorovou pilou… Libor má moderní menu v italsko-francouzském stylu. Florentinské vejce je prý málo pracné. „Určitě ale víc než nakrájená rajčata s mozzarellou,“ dovolí si oponovat Milanovi Tomáš. To ale neměl… Zastřené křepelčí vejce je prý studené a Milan ho odmítne. Pórková polévka s brambory je podle něj „odvar z ponožek“, pro ostatní celkem chutná, ale moc řídká.

Telecí saltimbocca – škoda telecího a dobrého receptu, maso je v Prostřeno s datem 9.10. 2015 vysušené, opět studené a brambory nemají chuť. Poslední kuchař by ovšem chtěl od Milana trochu uznání. To se ale se zlou potázal: „Když mi to nechutná, mám se přemáhat, abych to sežral a řekl, bylo to dobrý, Libore!?“ Je to sice večer poslední, ale konverzace pokračuje v podobně hrubém duchu. Milan je sprostý a to se nikomu nelíbí, ženám je trapně.

A na rozdíl od předchozích dnů, kdy ho peskoval za mlčení, Liborovi v Prostřeno s datem 9.10. 2015 vyčítá, že mluví až moc „jako lidový vypravěč“. Je to zvláštní povaha, tenhle Milan... Ale pozor, umí i pochválit! S chutí sní Liborovo tiramisu. Uvolní napětí lukostřelba? Není to v téhle situaci riskantní, až nebezpečné? A přizná se Milan konečně k podvodu s mraženým koupeným štrúdlem? Kdo se bude cítit podvedený? A kdo na jihu Čech nakonec získá krásných 50 000 korun?

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Libor,
ve čtvrtek 9. 10. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor:

Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
Prostřeno – 9. 10. 2015 - Libor
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !