8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.1. 2016 - Daniela

22. 01. 2016 | Poslední díl
Jsou zde nové premiérové díly oblíbeného pořadu a s nimi i začátek roku 2016. Přežili jsme svátky a po všech těch pečínkách a sladkostech je třeba dát si pořádný detox. Tak zní úkol týdne a čtyři ženy a jeden muž z Prahy a Středočeského kraje se pokusí o zdravé nápoje, čistící čaje či salátek k povzbuzení organismu. Bude to tolerantní parta, která s bodováním nešetří.

Bude mít i tak klidná společnost, která se kvůli první hostitelce muslimského vyznání vzdá bez protestů alkoholu, nějaké překvapení? Bude! A nevídané! Naši Pražáci a Martina z Berouna budou muset zvládnout hodně neobvyklé situace! Hlavně Bob, kterého manželka uprostřed slibně rozjeté večeře vyhodí z bytu! Jak tohle dopadne? Dívejte se i v novém roce na Prostřeno! Určitě je na co se těšit…

Prostřeno – 22.1. 2016 – Daniela:


Prostřeno – 22.1. 2016 - DanielaV pátek 22.1. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Daniela (22). „Myslím si, ž jsem kuchařka doopravdy dobrá, vařím už od třinácti let, naučila jsem se to od mého tatínka,“ tvrdí vysokoškolačka a floristka Daniela, tak trochu tichá voda, která přes své mládí umí překvapit. „Teď, když už mám svoji domácnost s přítelem, tak jsem určitě královna kuchyně.“ Daniela, která hosty pozve do nového bytu na Střížkově, má oprávněné kuchařské sebevědomí.

Do pořadu se přihlásila sama, ráda lidi pohostí, vaření ji baví a není líná upéct domácí pečivo, byť s pomocí domácí pekárny. To bude přílohou k předkrmu - kachní paštice se šípkovou marmeládou z Chorvatska. Kachna na hlavní chod bude tento týden už potřetí, hostitelka ale zvolila klasicky upečená stehna s vlastními bramborovými nočky, posypanými čerstvou pažitkou a majoránkou, s karamelizovaným zelím.

V pořadu Prostřeno s datem 22.1. 2016 bude i dýňová polévka, pro někoho premiéra, ale od pátku též oblíbená polévka Katky, která se už těší, až ji uvaří manželovi. „To je asi nejlepší kachna v mém životě,“ zasní se milá Káťa nad hlavním chodem. Ta také překvapeným hostům prozradí, kolikrát se viděla s manželem, než se vzali… Ale i přes všechny rozdíly si věkově blízké holky sednou a mají si dohromady více co říci než s Bobem. Tomu je líto, že při floristické zábavě nemůže tvořit to samé, co holky. Jako sladká tečka bude opět závin, tentokrát ale z vlastního těsta.

Jak na to Bob v pořadu Prostřeno s datem 22.1. 2016 zareaguje, uspokojí ho aspoň páteční štrúdl? A k závinu bude bylinkový čaj, který pročistí nejen útroby soutěžících, ale i celý týden. Finále bude pohodové - samozřejmě i napínavé. Budou Danielinu výkonu odpovídat i body? Jak dopadne pozorná, milá a šikovná hostitelka? Kdo to v novém roce v Praze poprvé vyhraje?

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Daniela,
v pátek 22.1. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !