8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.1. 2016 - Bohumír

21. 01. 2016 | Poslední díl
Jsou zde nové premiérové díly oblíbeného pořadu a s nimi i začátek roku 2016. Přežili jsme svátky a po všech těch pečínkách a sladkostech je třeba dát si pořádný detox. Tak zní úkol týdne a čtyři ženy a jeden muž z Prahy a Středočeského kraje se pokusí o zdravé nápoje, čistící čaje či salátek k povzbuzení organismu. Bude to tolerantní parta, která s bodováním nešetří.

Bude mít i tak klidná společnost, která se kvůli první hostitelce muslimského vyznání vzdá bez protestů alkoholu, nějaké překvapení? Bude! A nevídané! Naši Pražáci a Martina z Berouna budou muset zvládnout hodně neobvyklé situace! Hlavně Bob, kterého manželka uprostřed slibně rozjeté večeře vyhodí z bytu! Jak tohle dopadne? Dívejte se i v novém roce na Prostřeno! Určitě je na co se těšit…

Prostřeno – 21.1. 2016 – Bohumír:


Prostřeno – 21.1. 2016 - BohumírVe čtvrtek 21.1. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno taxikář Bohumír řečený Bob (48).
Čtvrteční večer je samé překvapení. Nejprve hostitel řečený Bob uvaří soupeřům opravdový detox, čaj z mírně projímavého ostropestřce. Pak ukáže dvě vzpomínky na dospělého syna manželky, který se právě odstěhoval, velkého plyšového medvěda a živého hada škrtiče. Ten bude s holkami v teráriu při večeři v místnosti; komu zkazí chuť k jídlu?

A opět budou v pořadu Prostřeno s datem 21.1. 2016 na jídelníčku minutková kachní prsa na červeném víně, i když s klasickými přílohami, zelím a knedlíky. A protože se včera moc nepovedla, bude to pro soupeřky zajímavé srovnání. Klasický vývar s nudlemi ještě nebyl, proto by mohl zabodovat, jestli se kuchaři povede.

A je fajn, že včetně předkrmu - toustů s kuřecím masem - si na večeři bez vepřového může pochutnat i muslimka Káťa, která kupodivu alkohol v jídle moc neřeší. Kdo ale překazí dobře rozjetou večeři? Co nečekaného se stane? Proč musí dámy opustit byt a skončí i se zaskočeným hostitelem na ulici v Nuslích?

A jak tohle šokující překvapení zvládne v pořadu Prostřeno s datem 21.1. 2016 jinak vynikající hostitel, pro kterého je to velká čára přes rozpočet? To uvidíte - obdivuhodně! Zachovat značnou duchapřítomnost a pohotovost budou muset i hosté a štáb. Po rychlé improvizaci se pokračuje doma u Káti, která si pak dokonce přidá zelí se skořicí, která jí normálně nechutná.

A i když Bobovi není moc do zpěvu a výběr melancholické písně to jen potvrdí, nepečený tvarohový dezert doprovodí zpěvem s vlastním kytarovým doprovodem, což je další z jeho mnoha koníčků.

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Bohumír,
ve čtvrtek 21.1. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !