8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.1. 2016 - Martina

20. 01. 2016 | Poslední díl
Jsou zde nové premiérové díly oblíbeného pořadu a s nimi i začátek roku 2016. Přežili jsme svátky a po všech těch pečínkách a sladkostech je třeba dát si pořádný detox. Tak zní úkol týdne a čtyři ženy a jeden muž z Prahy a Středočeského kraje se pokusí o zdravé nápoje, čistící čaje či salátek k povzbuzení organismu. Bude to tolerantní parta, která s bodováním nešetří.

Bude mít i tak klidná společnost, která se kvůli první hostitelce muslimského vyznání vzdá bez protestů alkoholu, nějaké překvapení? Bude! A nevídané! Naši Pražáci a Martina z Berouna budou muset zvládnout hodně neobvyklé situace! Hlavně Bob, kterého manželka uprostřed slibně rozjeté večeře vyhodí z bytu! Jak tohle dopadne? Dívejte se i v novém roce na Prostřeno! Určitě je na co se těšit…

Prostřeno – 20.1. 2016 – Martina:


Prostřeno – 20.1. 2016 - MartinaVe středu 20.1. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Martina (25). Vdaná Martina, která si chce účinkováním v pořadu zpestřit stereotyp své mateřské, si dost věří. Vzhledem k tomu, že má ambiciózní francouzské kachní menu s indickou čočkovou polévkou, doufá, že má co nabídnout. „Určitě jsem dobrá kuchařka,“ tvrdí sebejistě. Nebude ale překážkou alkohol skoro v každém chodu? „Mám celé menu s chlastem,“ uvědomuje si se smíchem hostitelka. Jak tohle vyřeší?

Co v pořadu Prostřeno s datem 20.1. 2016 udělá portské v paštice, červené i bílé víno v kachních prsou se švestkami a panák rumu v čokoládové pěně s muslimkou Káťou? Alkohol se varem odpaří, nebo změní kuchařka původní receptury? A opravdu budou ještě všichni v pohodě a tolerantní a pořád nebude nikomu nic vadit? Dá si Káťa nealkoholický sekt na společný přípitek? Každopádně hostům se v Martinině přistavěném domečku na okraji Berouna líbí, poprvé také mají víc prostoru pro své šmejdění.

Jídlo ale v pořadu Prostřeno s datem 20.1. 2016 není stoprocentní. Předkrm má malou vadu na kráse, paštika nestačila dobře ztuhnout. Indická čočková polévka je chutná, zato „hlavní chod byl hrozný propadák,“ konstatuje sebekriticky hostitelka. „Marmeláda z cibule mě vůbec nezaujala, taková hromádka neštěstí,“ konstatuje Bob. Cibuli nemusí ani Káťa, a jaký je zbytek hlavního chodu?

Hlavní chod se měl vydávat asi o dvacet minut dříve,“ tvrdí největší kritik Bob, „trochu utekl a kachní prsa ztvrdla.“ To platí i o neochucených bramborových pusinkách. Pěkná je ale další zábava s kulinářskou tématikou - nakládání hermelínu, typicky české pochoutky. A nadchnul i dezert - čokoládová pěna se šlehačkou a borůvkami, přestože v něm chyběl rum…

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina,
ve středu 20.1. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !