Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj

30. 11. 2016 | Poslední díl
Čtyři ženy z Jihočeského kraje netrpělivě vyhlížely aspoň jednoho muže – a nakonec se dočkaly. Přišel Martin, který se navíc snažil společnost bavit. Nejmladší hostitel týdne mezi ženy docela zapadl a baví ho sázky, které se svými soupeřkami uzavírá každý večer. Co se stane, když někdo prohraje? Musí předvést nějaký fyzický výkon nebo třeba zvířátko!

Na taktiku se tentokrát moc nehraje, ve hře jsou ale jiné věci. Třeba Radka a Veronika už se znají z minulosti a moc se nemusí. Proč? Kvůli Radčině muži! Šlo snad o nějaký vztahový trojúhelník? Radka si o Veronice navíc myslí, že má až příliš kladný vztah k alkoholu. Pravda je, že Veronika svůj večírek uprostřed týdne moc nezvládne, zato podává žabí stehýnka!

Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský krajV historii pořadu Prostřeno! je to podruhé, kdy se někdo o tuhle specialitu pokusil, jak to dopadne? Úkolem týdne bude tortilla, někomu se plněná mexická placka povede a někdo se na ni prostě vykašle. Domácí houstičky se pečou třikrát, dvakrát bude poctivý vývar, jednou ryba, ale kapr to není. A v sobotu se tahle parta sejde k Poslední večeři. Tedy pozvánku dostanou všichni a budou také zvědaví, zda všichni nakonec dorazí.

A nebude to žádné dlouhé vítání. Hosté se do sebe rovnou pustí – v hlavní roli Veronika a její hostitelské selhání a její rivalka Radka. Podaří se ty dvě usmířit? A samozřejmě také uvidíte, kdo to na jihu Čech vyhrál a stal se hostitelem týdne. Sledujte Prostřeno! od pondělí až do soboty!

Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj:


Ve středu 30.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Veronika (34). Středeční večeři nachystá Veronika a v jejím průběhu se dozvíme i něco více o konfliktu, který kdysi měla s Radkou. Ta prozradí, že Veronice se až moc věnoval její manžel.

Nyní má ale Veronika přítele, který nejí maso, zato štíhlá hostitelka se na večeřích skoro cpe, včera si dokonce máčela housky v polévce a maso jí na návštěvách chutná. Je to vděčný strávník a vybíravá tedy není. Jak ale zareagují její hosté, když v předkrmu dostanou žabí stehýnka? Pěkně svalnatá, od pořádných skokanů z Vietnamu. To není vtip, jak to tak většinou na menu bývá, ale realita…

Co na to soupeři? Ti nejprve doufají, že se jedná o nějakou srandu a opravdická žába na stole neskončí. To se ale pletou a žabí stehýnka se podávat budou. Hosté nadšení nebudou, někdo se v hrůze odvrací, naštěstí je ještě sýrová roláda. Veronika má ráda víno, a tak se na své vaření posilnila do té míry, až spoustu dalších věcí nezvládne a hosté z toho nebudou nadšení.

Hostitelka nestíhá, v kuchyni je zmatek a nepořádek, dějí se zvláštní věci. V plánu je ještě cibulačka, hlavní chod s divočákem a tiramisu (z pomazánkového másla). Veronika prostě není ve formě, a když Radka na její selhání upozorní, dojde opět i na řešení jejich vzájemného problému.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
ve středu 30. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj:

Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
Prostřeno 30.11. 2016 - Veronika - Jihočeský kraj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle