Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila

13. 11. 2015 | Poslední díl
Tento týden zavítáme na západ Čech do Plzeňského kraje. Jak víme, jediný muž to mezi ženami nemívá jednoduché. „Tři blondýny si mají co říct,“ myslí si jediná bruneta u stolu, která si z toho dokáže ve finále udělat legraci. Většinu času se budeme nacházet v Plzni, konkrétně ve čtvrti na Slovanech. A protože svět je malý, někteří se už někdy někde viděli.

A časem uvidíme, že dokonce ani ne náhodou, ale v rámci pokusu o velkou taktiku, v níž se angažoval hlavně někdo třetí. Ti dva, kteří se měli „šábnout“ o výhru, jsou Marcel s Kristýnou a celý týden si nemohou přijít na jméno. Kristýna se dokonce pokusí vyhodit Marcela od stolu.

Prostřeno – 13. 11. 2015 - KamilaDokáže to? Je tu i nejeden návrh na smír, dojde k němu? Taktizovat bude i nejmladší Veronika. Kdo bude vítěz? Největší hráč, nebo naopak největší kliďas plzeňského týdne? A kdo se nejlépe popasuje s úkolem týdne, carvingem? Že nevíte, co to je? Tak se dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno – 13.11. 2015 – Kamila:


V pátek 13.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno  Kamila (31) .Poslední večeře u Kamily začne dobře, uvnitř jejího venkovského domu vládne pohoda a harmonie. Hostitelka má dobrou náladu a doufá, že u stolu bude legrace. V tomto bodu spoléhá na vtipálka Marcela, který tomu včera nasadil korunu a dnes si ji dá aspoň na hlavu. „Abych zapadla do kolektivu, rozhodla jsem se, že si vezmu na hlavu blonďatou paruku.

To už se Marcel z nás úplně zblázní.“ Jak to blondýnky a jediný muž ocení? „Je to vtipný, je to peklo,“ konstatuje v pořadu Prostřeno s datem 13.11. 2015 Marcel. A jak si poslední hostitelka povede v kuchyni? Trochu zmatku a rozpaků zažila u přípravy dezertu, hrušky ve víně dělá totiž poprvé. Naložený hermelín ve tvaru srdíček je malá porce s brusinkami a domácím pečivem, stačil se za pár hodin sýr rozležet? Dobrou kuřecí polévku s nudlemi si hosté sami naservírují z polévkové mísy.

A Marcel si v pořadu Prostřeno s datem 13.11. 2015 nenechá ujít další příležitost k malé lekci v etiketě. Jak se poslední hostitelka zhostí úkolu týdne, na nějž by už měla být připravená? Vyřezávaný citron je součástí hlavního chodu, telecího řízku s brambory. Řízek je přesolený a trošku tužší, ale pohodářka Kamila nějakou tu kritiku snese a umí se tomu sama zasmát. Kdo se nebojí a projede se na koni Králíkovi? A jak dopadne premiéra dezertu – Kamila nemusí sladké a toto je docela experiment…. Dívejte se, ve finále padne i jedno osudové rozhodnutí!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kamila,
v pátek 13. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila:

Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila
Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila
Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila
Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila
Prostřeno – 13. 11. 2015 - Kamila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !