8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína

3. 06. 2016 | Poslední díl
Andělová, Zpěváková, Cibulka, Power, to jsou samá slibná příjmení pražských účastníků dalšího pořadu Prostřeno! Zpívat se bude, první hlavní chod je „andělský“ a Katarína Power se skutečně prosadí jako silná osobnost. Vaří a prostírají čtyři ženy a jediný muž. A prostírat by měly dobře – u stolu jsou tři servírky. Z věkového průměru vybočuje nejstarší Blanka, která vaří klasicky, další meníčka budou moderní, často italská, poslední menu inspirovala britská kuchyně.

Ta sice nemá tu nejlepší pověst, jak přiznává i autorka Katarína, která žila v Anglii léta, ale renomé tradiční kuchyni napravují moderní britští kuchaři. A upovídaná Katarína, která je kořením pražského týdne, se snaží vařit zdravě a podle moderních trendů. Konzervativní Blanka ve společnosti mládí změní na některé věci názor, například u Martina jí moc chutná, a to si myslela, že právě z jeho večírku odejde hladová! A není sama, kdo si moc pochutná u jediného muže s kulinářským příjmením.

Prostřeno – 3.6. 2016 – KatarínaZcestovalá Katarína jí připadá povýšená, ukecaná a moc si u ní nepochutná. Přesto je to příjemný týden v milé společnosti, soupeři si prý nepřipadají ani jako v soutěži. Nikdo se nehroutí, nervy netečou, i když by mohly... Nahrává tomu i úkol týdne – kávičky všeho druhu - příjemný a zvládnutelný bonus k dezertům. Jak obstojí nezkušené kuchařky proti amatérským kulinářským nadšencům? A kdo to nakonec v Praze vyhraje a stane se hostitelem týdne? Sledujte Prostřeno a dozvíte se to!

Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína:


V pátek 3.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Katarína (33). Poslední hostitelka přiznává, že kromě toho, že je ukecaná, je i hodně soutěživá. Vaření a pečení miluje a je ráda, že si vybrala jiné menu než italské, které bylo v předchozích dnech. „Teď je to definitivně na výhru,“ říká Katka, když ve svém hezkém bytě v Košířích rozbije oblíbenou sklenici. Přinesou jí střepy štěstí?

Na její předkrm jsou v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2016 rozporuplné názory, škoda, že chorizo v mini salátku bylo opečené až moc a ztvrdlo. Simoně ale připadá první chod výborně dochucený, Martin má opačný názor. Podle Blanky je batátová polévka strašná, až odporná.

Nasládlá chuť brambor a hrušky jí vůbec nechutná. Hlavní chod, hovězí ragú s pečenými brambůrky a kroupami a spoustou zeleniny na pivu má větší úspěch než polévka; Blance vadí samozřejmě mrkev, které má za celý týden už vážně dost. A vadí jí, že je hostitelka nepustí skoro ke slovu.

Ani krajan Martin není v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2016 moc spokojený, ale v jeho případě to může být taktika. Talíře však zůstaly prázdné, což hostitelku těší. Ostatně Katarína je dobrá a pozorná hostitelka, která myslí na všechno a finále v její režii není rozhodně nudné.

Při zábavě čeká soupeře další jídlo v podobě improvizované čajové party. Kdo dostane korunku jako nejlepší strávník? „Když jsme se bavili o tom, jaký byl celý týden, já jsem to cítila úplně stejně, ten týden byl fakt skvělej,“ chválí průběh soutěže nejmladší Laura. A na konec hostitelka podává hned tři dezerty!

Ze dvou sladkostí uvedených na jejím meníčku dopadl lépe než „zdravá čokoládová pěna“ ten méně zdravý, smetanovo- citronový posset. A kávové bonbony si mohou soupeři odnést domů – to je originální úkol týdne v Katčině provedení.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Katarína,
v pátek 3.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína:

Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
Prostřeno – 3.6. 2016 – Katarína
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !