8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr

26. 05. 2016 | Poslední díl
Čtyři mladé ženy a jediný muž budou reprezentovat barvy Plzeňského kraje, kde se odehraje další Prostřeno! Byla by to asi nekomplikovaná partička, kdyby v ní nebyla Miroslava, která je určitě největší kritičkou a možná i největší plzeňskou taktičkou. Úkolem týdne je flambování a tématem týdne „poctivá polévka“, kterou si dvě soutěžící daly přímo do názvu svého menu.

Pro Mirku Sabinina bramboračka poctivá určitě není, jak dopadne Jarčina „poctivá česnečka z Kožlan“? Ta by si slovo „poctivá“ ze svého jídelníčku v pátek nejradši vymazala… A proč Jarka nepije? Protože je vyléčená alkoholička, jak si myslí Mirka? Nebo proto, že poznala, že alkohol je metla lidstva a lidé pod jeho vlivem páchají špatné věci, jak říká sama? Prostě Mirka a Jarka se moc nemusí a nic dobrého si o sobě nemyslí.

Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr„Ve finále mě vyhodnotili jako kritika týdne, ale já jsem na to hrdá,“ říká Mirka, která soupeře podezírá, že nechtějí slyšet názory ostatních. Jarka doufá, že až se Mirka uvidí a uslyší, že jí aspoň trochu dojde, jak to přehání. A Petr se domnívá, že největší kritička kritiku nesnese. Petr je nezadaný muž a svobodná Jarmila by ho klidně brala. A už ví, kdo by u nich doma vařil. No přece Petr, když je mnohem lepší kuchař než ona… Jak dopadne super kritická Mirka a kdo to na Plzeňsku vyhraje? Sledujte Prostřeno! a dozvíte se to!

Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr: 


Ve čtvrtek 26.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (35). Petr touží dámy velmi dobře pohostit. „Mě vaření vždycky bavilo,“ říká o jedné ze svých četných zálib momentálně nezadaný muž s tetováním, který umí vařit jako šéfkuchař. Holky přivítá v útulném bytě, kde by se jim mohlo líbit, v obýváku má akvárium i krb. Petrovo menu je košaté, lákavé a vyčerpávající. Je dobré všechno prozradit v názvu jídla, nebo jen naznačit, aby zůstalo nějaké tajemství? I takové bude téma hovoru.

Přípravu čtvrté večeře v pořadu Prostřeno s datem 26.5. 2016 začne Petr, který má jídla výrazných chutí rád, přípravou pikantní polévky. Pro koho bude kuřecí čínská polévka s chilli, tofu a vejcem už moc? Je „hot“ ve všech směrech - horká i pálivá. Poměrně složitý předkrm z plněných kuřecích prsíček připomíná spíš hlavní chod. Proč je Péťa sám, když umí tak dobře vařit? „Ženy si hýčká a možná se snaží až moc,“ má jasno Mirka. To svobodná Jarmila by to s Petrem klidně zkusila...

Nejhorší z celého večera je v pořadu Prostřeno s datem 26.5. 2016 čekání na hlavní chod. Pavla a Jarmila jdou do kuchyně zkontrolovat, jestli Petr nepotřebuje s něčím pomoci. Umyjí a protřou příbory a Péťovi to jde hned lépe od ruky. Sabina a Mirka se bojí, aby kachní prsíčka nezůstala růžová, Mirka má obavy i z přílohy se sušenou šunkou. Vyplatilo se čekání na hlavní chod? Pro Sabinu je maso krvavé a Mirka si samozřejmě vždycky něco najde – přesto je čtvrteční večeře o laťku výš než všechny předchozí.

„Mirka je hráčka, tam jde vyloženě o prachy, já se jí ani nedivím,“ má jasno Petr. Pro Pavlu je jídlo bez chybičky… Za zábavou se jde ven a hostitel je rád, že se sešla většina žen, které si ve svíčkárně zkusí vyrobit svíčky. A následuje nepečený zdravý dezert z chia semínek. Přestože je internet plný informací, kdo ještě neví, co jsou chia semínka?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
ve čtvrtek 26.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr:

Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr
Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr
Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr
Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr
Prostřeno – 26.5. 2016 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !