8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila

27. 05. 2016 | Poslední díl
Čtyři mladé ženy a jediný muž budou reprezentovat barvy Plzeňského kraje, kde se odehraje další Prostřeno! Byla by to asi nekomplikovaná partička, kdyby v ní nebyla Miroslava, která je určitě největší kritičkou a možná i největší plzeňskou taktičkou. Úkolem týdne je flambování a tématem týdne „poctivá polévka“, kterou si dvě soutěžící daly přímo do názvu svého menu.

Pro Mirku Sabinina bramboračka poctivá určitě není, jak dopadne Jarčina „poctivá česnečka z Kožlan“? Ta by si slovo „poctivá“ ze svého jídelníčku v pátek nejradši vymazala… A proč Jarka nepije? Protože je vyléčená alkoholička, jak si myslí Mirka? Nebo proto, že poznala, že alkohol je metla lidstva a lidé pod jeho vlivem páchají špatné věci, jak říká sama? Prostě Mirka a Jarka se moc nemusí a nic dobrého si o sobě nemyslí.

Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila„Ve finále mě vyhodnotili jako kritika týdne, ale já jsem na to hrdá,“ říká Mirka, která soupeře podezírá, že nechtějí slyšet názory ostatních. Jarka doufá, že až se Mirka uvidí a uslyší, že jí aspoň trochu dojde, jak to přehání. A Petr se domnívá, že největší kritička kritiku nesnese. Petr je nezadaný muž a svobodná Jarmila by ho klidně brala. A už ví, kdo by u nich doma vařil. No přece Petr, když je mnohem lepší kuchař než ona… Jak dopadne super kritická Mirka a kdo to na Plzeňsku vyhraje? Sledujte Prostřeno! a dozvíte se to!

Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila: 


V pátek 27.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jarmila (25).Týden zakončíme u Jarmily, která se nesnese s Mirkou. Miroslava si myslí, že ač stejně staré, s Jarmilou je od sebe dělí světelné roky. Připadá jí dětinská, a protože se bojí, že abstinentka Jarka bude rozlévat pouze vodu, raději si na poslední večeři donese láhev červeného. Naštve ji, když hostitelka víno ani neotevře.

A na menu s těstovinovým salátem, poctivou česnečkou, dietním dortíkem a hlavním chodem, originálně nazvaným „vepř jménem Mozart a bramborová kašička k tomu“, by se normálně i těšila, ale protože ví, kdo to uvaří, tak na jídlo prý nemá vůbec chuť. Nakonec je hlavní chod příjemným překvapením, i když se právě u něj rozvine diskuse ohledně Mirčiny kritiky Pavlina nasládlého masa, která postupně přejde do další debaty a upřímné chvíle pravdy. Snese největší kritička kritiku?

Nebo je to od Mirky jen taktika, jak se v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2016 domnívá Petr? Bude s ní chtít někdo ještě někdy zajít na kafe, jak Mirka navrhuje? Poslední hostitelka tedy určitě ne... Jarmila se musí vyrovnat s tím, že zůstane skoro hladová, i když těstovinový salát a její opravdu poctivá česnečka ji už mohly zčásti nasytit. Nervózní hostitelce, která v kuchyni příjemného domku, kde žije se svou rodinou, trochu zápolí s místem, upustí jeden naložený talíř s hlavním chodem…

Čím Jarka hosty ještě překvapí? Svojí zábavou, kdy se představí v kostýmku jako přísná učitelka Igora Hnízdová na zvláštní lekci hudby. Jarmila je dobrá herečka, která ani nehne brvou a soupeře chvíli podusí…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jarmila,
v pátek 27.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila:

Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
Prostřeno – 27.5. 2016 – Jarmila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !