8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla

23. 05. 2016 | Poslední díl
Čtyři mladé ženy a jediný muž budou reprezentovat barvy Plzeňského kraje, kde se odehraje další Prostřeno! Byla by to asi nekomplikovaná partička, kdyby v ní nebyla Miroslava, která je určitě největší kritičkou a možná i největší plzeňskou taktičkou. Úkolem týdne je flambování a tématem týdne „poctivá polévka“, kterou si dvě soutěžící daly přímo do názvu svého menu.

Pro Mirku Sabinina bramboračka poctivá určitě není, jak dopadne Jarčina „poctivá česnečka z Kožlan“? Ta by si slovo „poctivá“ ze svého jídelníčku v pátek nejradši vymazala… A proč Jarka nepije? Protože je vyléčená alkoholička, jak si myslí Mirka? Nebo proto, že poznala, že alkohol je metla lidstva a lidé pod jeho vlivem páchají špatné věci, jak říká sama? Prostě Mirka a Jarka se moc nemusí a nic dobrého si o sobě nemyslí.

Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla„Ve finále mě vyhodnotili jako kritika týdne, ale já jsem na to hrdá,“ říká Mirka, která soupeře podezírá, že nechtějí slyšet názory ostatních. Jarka doufá, že až se Mirka uvidí a uslyší, že jí aspoň trochu dojde, jak to přehání. A Petr se domnívá, že největší kritička kritiku nesnese. Petr je nezadaný muž a svobodná Jarmila by ho klidně brala. A už ví, kdo by u nich doma vařil. No přece Petr, když je mnohem lepší kuchař než ona… Jak dopadne super kritická Mirka a kdo to na Plzeňsku vyhraje? Sledujte Prostřeno! a dozvíte se to!

Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla: 


V pondělí 23.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno milá studentka Pavla (23). Něžně působící Pavlína své hosty pozve do rodinného domu, kde žije s maminkou a mladší sestrou. Ráda by, aby k ní dorazili nejlépe samí muži, dočká se ale jen jediného, a po příchodu Mirky je brzy jasné, že přišla největší kritička, čehož se Pavla trochu bála.

Nikdo nemá rád kritiku, je ale co kritizovat? První menu v pořadu Prostřeno s datem 23.5. 2016 trochu mate, jako by je zčásti plánoval muž, protože obsahuje žebírka v omáčce z whisky a cibulačku. Na předkrm jsou ale samé zdravé věci, krůtí špízky a pečená dýně s řepou. Něco je nedosolené, něco naopak přesolené, což prý platí zejména o polévce. Maso je trochu nasládlé, což každý nemusí, přílohou je kukuřice.

A na dezert Pavla v pořadu Prostřeno s datem 23.5. 2016 upekla domácí máslové sušenky s jemným pudinkovým krémem. Mezi hosty je abstinentka Jarmila, která odmítla i přípitek, někdo zase řekl ne na nabídku zkusit si potáhnout z vodní dýmky, což je součást zábavy v malé čajovně, kterou má hostitelka v přízemí domu. Pondělní večírek je testovací, hosté toho o sobě zatím moc neprozradí, hlavně Jarmila si to nechává na později.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Pavla,
v pondělí 23.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla:

Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
Prostřeno – 23.5. 2016 – Pavla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !