8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona

1. 06. 2016 | Poslední díl
Andělová, Zpěváková, Cibulka, Power, to jsou samá slibná příjmení pražských účastníků dalšího pořadu Prostřeno! Zpívat se bude, první hlavní chod je „andělský“ a Katarína Power se skutečně prosadí jako silná osobnost. Vaří a prostírají čtyři ženy a jediný muž. A prostírat by měly dobře – u stolu jsou tři servírky. Z věkového průměru vybočuje nejstarší Blanka, která vaří klasicky, další meníčka budou moderní, často italská, poslední menu inspirovala britská kuchyně.

Ta sice nemá tu nejlepší pověst, jak přiznává i autorka Katarína, která žila v Anglii léta, ale renomé tradiční kuchyni napravují moderní britští kuchaři. A upovídaná Katarína, která je kořením pražského týdne, se snaží vařit zdravě a podle moderních trendů. Konzervativní Blanka ve společnosti mládí změní na některé věci názor, například u Martina jí moc chutná, a to si myslela, že právě z jeho večírku odejde hladová! A není sama, kdo si moc pochutná u jediného muže s kulinářským příjmením.

Prostřeno – 1.6. 2016 – SimonaZcestovalá Katarína jí připadá povýšená, ukecaná a moc si u ní nepochutná. Přesto je to příjemný týden v milé společnosti, soupeři si prý nepřipadají ani jako v soutěži. Nikdo se nehroutí, nervy netečou, i když by mohly... Nahrává tomu i úkol týdne – kávičky všeho druhu - příjemný a zvládnutelný bonus k dezertům. Jak obstojí nezkušené kuchařky proti amatérským kulinářským nadšencům? A kdo to nakonec v Praze vyhraje a stane se hostitelem týdne? Sledujte Prostřeno a dozvíte se to!

Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona:


Ve středu 1.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno servírka Simona (22). Zůstaneme na Smíchově, kde v hezkém podkrovním bytečku žije s přítelem sympatická servírka Simona. Svoji práci má ráda a žádná zkušená kuchařka to není. Vařit se teprve učí, ale na jejím menu to nepoznáme, dokonce obsahuje hlavní chod, který vzbudí zvědavost. Je to kohout na víně s domácí bramborovou kroketou. Simona překvapila.

Během vaření ji v pořadu Prostřeno s datem 1.6. 2016 stihne několik nepříjemností, docela ošklivě se pořeže, doma jí chybí káva a musí poprosit kamarádku, aby jí donesla nejen kafe, ale i vanilkovou zmrzlinu a hlavně náplast, tu potřebuje nejvíce.

Také trochu zápolí s moderním sporákem, s nímž zatím nemá moc zkušeností a který nemůže nastartovat. Dostane se do časového skluzu, takže svůj hlavní chod, kde by měly být ještě houby a slanina, ne zcela dokončí.

Blance to v pořadu Prostřeno s datem 1.6. 2016 nevadí, ta nejí žádné houby. Předkrm - italský tataráček – uvítá každý. Hráškový krém je pro Blanku příliš hustá „kajda“, ale většině chutná. Zklamáním kohouta je, že chutná skoro stejně jako kuře, ale omáčka i krokety se hostitelce povedly. Hezký pohodový středeční večer nepokazí ani nepovedená čokoládová pěna.

Dojde i na osobnější témata a hovor u stolu obstarává po celý týden bez problémů Katarína, které je někdy až moc. S Martinem jsou oba slovenského původu, zkusí proto malou lekci slovenštiny, tu ale neocení ani pamětnice Blanka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
ve středu 1.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona:

Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 1.6. 2016 – Simona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !