8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora

30. 08. 2016 | Poslední díl
Ve znamení vína a dobrého jídla se odehraje další Prostřeno! z Jihomoravského kraje, kde se sejde pět vrstevníků - čtyři mladé pohledné ženy a jediný muž. Radovan si na začátku libuje, jak se mu to pěkně sešlo, vydrží mu to nadšení až do konce? Je to slušná, a co se týče vaření a hoštění i vzácně vyrovnaná parta. O to napínavější hra to bude. Přestože chce každý vyhrát, nikdo nemíní pokazit večer tomu druhému.

Navíc by si mohli Moraváci rozumět, jsou to milovníci vína, vyznají se a dobrým mokem nešetří, diváci chytnou u obrazovky slinu. A při zábavě se budou sekat hrdla. Naštěstí ne hostům, ale lahvím se sektem. Legrace bude i kolem povídání o soukromí; probírají chlapi jenom blbosti, jak si myslí Hana? Dámy budou radit nezadanému Radovanovi. Je mu co poradit? A v neděli se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 30.8. 2016 - BarboraJak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Sáhne si někdo do svědomí? Stejně jako celý týden, i nedělní díl bude spojený s vínem. Bude to takový chyták, kdo se nechá napálit? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům! A i tentokrát dojde na lámání chleba... Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno 30.8. 2016 – Barbora:


V úterý 30.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno temperamentní Barbora (26). Co uvaří vedoucí směny italské restaurace? Italské menu? Spíš lehčí moderní všehochuť. Bára je usměvavá, temperamentní, spontánní, prý až zbrklá, a podle toho bude vypadat i průběh jejího vaření. Nechce nikoho trápit dlouhým čekáním jako včera. Přesto lehce nestíhá, navíc má pocit, že přesolila brambory a ještě všechno lítá, co peří má. Hrnce jsou rozložené i po zemi, neztratí se Bára ve vlastním chaosu?

Přinesou jí střepy a cákance od mixování hráškové polévky v pořadu Prostřeno s datem 30.8. 2016 štěstí? Když hosté dorazí, je už Bára zase rozesmátá, má prostřeno, je převlečená a nepůsobí vystresovaně. Úkol týdne má obsažen už v dezertu – hrníčkovém makovci se skořicovou zmrzlinou, bonusem tedy bude ledová káva. Kolem „vlhké buchty“ ještě bude hodně dvojsmyslné legrace. A pozor! Na předkrmovou paštiku budou játra foie gras a k nim karamelizovaná jablíčka na másle s redukcí z portského vína. Co na to hosté? Je to pro ně příjemné překvapení.

Bára má ráda cibuli, proto je i součástí jejího hlavního chodu v podobě cibulovo-hořčičné omáčky, která doprovodí marinovanou vepřovou panenku se šťouchanými brambory. Panenka ve výsledku bohužel ale není polévky v pořadu Prostřeno s datem 30.8. 2016 růžová, je propečená až suchá. Sama Bára je výsledkem zklamaná, naštěstí to nebere nijak tragicky. Jídlo ale není všechno, co se u stolu probírá. Radima zajímá, jak se pozná životní partner. To Bára ví… A kdo ještě nenašel toho pravého či pravou, může se u ní na zahradě alespoň zúčastnit hledání pokladu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v úterý 30.8. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora:

Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora
Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora
Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora
Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora
Prostřeno 30.8. 2016 - Barbora
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles