Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.8. 2016 - Petr

16. 08. 2016 | Poslední díl
Oblíbené Prostřeno! rozjíždí další, již čtrnáctou řadu a první premiérový cyklus se odehraje v Moravskoslezském kraji. A čeká nás další pestrá parta s mírnou převahou mužů. Není mezi nimi žádný benjamínek nebo neplnoletá slečna, ale jedna sympatická budoucí maminka Lucie, zkušená kuchařka a babička Jana, týden zahájí poněkud nervózní zedník Libor, všechny zkritizuje nejstarší a přísný Igor a pak je tu ještě Petr, který lehce provokuje, má ze všeho trochu legraci a nic moc o sobě neprozradí.

Žádné velké kuchařské experimenty kromě kouzlení s vývary nečekejte, bude to spíš klasické vaření, o to výživnější ale bude úkol týdne – thajská kuchyně, která je pro účastníky velkou neznámou. Novinkou premiérových cyklů Prostřeno! jsou nedělní díly, kdy soutěžící dostanou příležitost si všechno naposledy vyříkat. Jak zvládnou společné sledování pořadu? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům v díle Prostřeno! - Poslední večeře.

Prostřeno 16.8. 2016 - PetrProstřeno – 16.8. 2016 – Petr:


V úterý 16.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (33). Momentálně nezaměstnaný Petr a včerejší kuchař Libor jsou vrstevníci, ale každý je úplně jiný. Zavděčí se Petr svým soupeřům portským, sektem a dobře zvládnutým úkolem týdne, tentokrát skutečně thajským receptem na ovocný salát?

Prostředí a prostírání u Petra je vyšší level, hosté a zejména Jana s Igorem však mají dojem, že Petr si jen na něco hraje. Druhý hostitel nešetřil a investoval do surovin, podává například pravou svíčkovou, která je součástí jeho hlavního chodu, „špízů více barev“ z hovězího a krůtího masa s batáty. Porce však nejsou velké, proto Janě připadají spíš jako ochutnávka.

Igor v pořadu Prostřeno s datem 16.8. 2016 opět nezklamal, nesnáší cokoli, co je trochu opečené, dokonce mu vadí i načernalý otisk z kontaktního grilu. Hosté se nenajedí moc ani u předkrmu, což je carpaccio z koupené uvařené řepy. Napraví to Petrova oblíbená bramboračka, kterou trochu vylepšil extraktem z lišek?

Polévku servíruje ve zvláštních obrovských talířích, moc se toho do nich ale nevejde. Dezert Mickey Mouse je podáván s vtipem, jde vlastně o vafle s ovocem a zmrzlinou, které určitě chutnají Petrovým dětem. Zábava je pokus o legrační soutěž, možná, že něčím podobným baví Petr dcery, když je má doma na víkend.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v úterý 16.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.8. 2016 - Petr:

Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
Prostřeno 16.8. 2016 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Petře, říká se neházejte perly sviním! Soutěžící,kteří s vámi tento týden sdílí pořad prostřeno, nejsou vůbec hodni toho, aby jste jim naléval portské,dělal pravou svíčkovou,karpačo a pod . I váš byt nemohli rozdýchat...
Závist je neskutečný rys české povahy!!
Podle mne jste jednička. Skoro se mi tuto soutěž nechce sledovat,protože tolik keců,zla, falše se jen tak nevidí!
Ti nýmandi vám nesahají ani pod kolena.. Já jsem kuchař- profesionál.
S pozdravem Zdeněk Bradáč**10http://www.chytrazena.cz/prostreno-16-8-2016-petr-36112.html?pridat_prispevek=1#**
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice