Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.8. 2016 - Jana

19. 08. 2016 | Poslední díl
Oblíbené Prostřeno! rozjíždí další, již čtrnáctou řadu a první premiérový cyklus se odehraje v Moravskoslezském kraji. A čeká nás další pestrá parta s mírnou převahou mužů. Není mezi nimi žádný benjamínek nebo neplnoletá slečna, ale jedna sympatická budoucí maminka Lucie, zkušená kuchařka a babička Jana, týden zahájí poněkud nervózní zedník Libor, všechny zkritizuje nejstarší a přísný Igor a pak je tu ještě Petr, který lehce provokuje, má ze všeho trochu legraci a nic moc o sobě neprozradí.

Žádné velké kuchařské experimenty kromě kouzlení s vývary nečekejte, bude to spíš klasické vaření, o to výživnější ale bude úkol týdne – thajská kuchyně, která je pro účastníky velkou neznámou. Novinkou premiérových cyklů Prostřeno! jsou nedělní díly, kdy soutěžící dostanou příležitost si všechno naposledy vyříkat. Jak zvládnou společné sledování pořadu? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům v díle Prostřeno! - Poslední večeře.

Prostřeno 19.8. 2016 - JanaProstřeno – 19.8. 2016 – Jana:


V pátek 19.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (54). Poslední hostitelka svým hlavním chodem nepřekvapila, ale pánové mají nad čím přemýšlet v její lehce erotické ložnici s akty a lapačem snů. Většina soutěžících Janu na českou klasiku tipovala. Svíčkovou prý dělá podle tetina receptu, do jídla přidává kořeněnou zeleninovou směs Halali, kterou kombinuje s čerstvou kořenovou zeleninou, protože její někdejší první vlastní pokus o svíčkovou prý skončil v záchodové míse.

Hlavnímu chodu v pořadu Prostřeno s datem 19.8. 2016 předchází sváteční polévka z hovězí oháňky a kuřecích skeletů. Jana masem nešetří. Bohužel během složitého servírování polévka vychladne a teplota je u vývaru dost zásadní faktor. Ale jinak může být Igor spokojen – v celestinských nudlích je kukuřičná mouka, ne bílá pšeničná. A ještě před polévkou bude carpaccio, takže se nabízí srovnání s Petrem. „Myslím, že u mě viděla, jak to má vypadat,“ chvástá se Petr.

Jana má ale v pořadu Prostřeno s datem 19.8. 2016 opačný názor, sama chce předvést Petrovi, jak má dobré carpaccio vypadat. To její je též červené řepy, ale syrové a nasladko s medem, oříšky a kozím sýrem. Je dobré, jen by si potřebovalo poležet v marinádě klidně o pár dnů déle. Nasladko bude i poslední úkol týdne a samozřejmě i nepečený dort á la zahradník.

Zábava je opět aktivní a ven se jde raději ještě před hlavním chodem, protože s plnými žaludky by chodit po provaze nešlo – tedy určitě ne tak krásně, jak to všem předvedl Janin syn. A co ta svíčková, na kterou se hladoví hosté pěkně načekají? Vyplatí se to čekání? Kombinace hořčice, Halali a zakysané smetany je už kyselá asi až moc… „Mrzí mě to, všichni se těšili, ale bohužel to nedopadlo ani podle mých představ,“ přiznává zklamaná Jana, kterou to evidentně mrzí…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
v pátek 19.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 19.8. 2016 - Jana:

Prostřeno 19.8. 2016 - Jana
Prostřeno 19.8. 2016 - Jana
Prostřeno 19.8. 2016 - Jana
Prostřeno 19.8. 2016 - Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !