Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.8. 2016 - Igor

17. 08. 2016 | Poslední díl
Oblíbené Prostřeno! rozjíždí další, již čtrnáctou řadu a první premiérový cyklus se odehraje v Moravskoslezském kraji. A čeká nás další pestrá parta s mírnou převahou mužů. Není mezi nimi žádný benjamínek nebo neplnoletá slečna, ale jedna sympatická budoucí maminka Lucie, zkušená kuchařka a babička Jana, týden zahájí poněkud nervózní zedník Libor, všechny zkritizuje nejstarší a přísný Igor a pak je tu ještě Petr, který lehce provokuje, má ze všeho trochu legraci a nic moc o sobě neprozradí.

Žádné velké kuchařské experimenty kromě kouzlení s vývary nečekejte, bude to spíš klasické vaření, o to výživnější ale bude úkol týdne – thajská kuchyně, která je pro účastníky velkou neznámou. Novinkou premiérových cyklů Prostřeno! jsou nedělní díly, kdy soutěžící dostanou příležitost si všechno naposledy vyříkat. Jak zvládnou společné sledování pořadu? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům v díle Prostřeno! - Poslední večeře.

Prostřeno 17.8. 2016 - IgorProstřeno – 17.8. 2016 – Igor:


Ve středu 17.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno rozvedený personalista Igor (58). Od Igora z Hlučína nikdo moc neví, co má čekat. Zatím nikoho moc nepobavil, spíš jen kritizuje, a je jasné, že je cílevědomý a určitě se nechce zalíbit všem. Jak velký je hráč a jak moc je dobrý kuchař, to zatím ostatním vrtá hlavou. Jako sportovec se dost stará o to, co jí, dbá na zdravou stravu, vyhýbá se bílé mouce atd.

A jedno je jasné – nesnáší žádné „černoušky“ – v tomto případě to není žádný rasismus, ale jeho nechuť ke všemu spálenému – od masa přes slaninu až k moučníkům. Na tom by se jistě shodl s většinou lidí u stolu, ale jemu vadí pouhý náznak. Jak se vyrovná s vlastním menu, nestane se mu ve středu něco podobného?

Igor je zvyklý péct si svůj chleba, který hosté ochutnají s předkrmem – syrečkovou a krabí pomazánkou. Zeleninová polévka, kde je celer a mrkev, nechutná Liborovi, Petr by si zase po středě už nedal nic, co je naložené v jogurtu jako Igorův kuřecí řízek s pyré a ledovým salátem. Maso, jež by tak mělo získat křehkost, zůstalo trochu tuhé… Středeční moučník se skrývá pod záhadným názvem a zábava bude – jak jinak – sportovní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Igor,
ve středu 17.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 17.8. 2016 - Igor:

Prostřeno 17.8. 2016 - Igor
Prostřeno 17.8. 2016 - Igor
Prostřeno 17.8. 2016 - Igor
Prostřeno 17.8. 2016 - Igor
Prostřeno 17.8. 2016 - Igor
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !