Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela

29. 08. 2016 | Poslední díl
Ve znamení vína a dobrého jídla se odehraje další Prostřeno! z Jihomoravského kraje, kde se sejde pět vrstevníků - čtyři mladé pohledné ženy a jediný muž. Radovan si na začátku libuje, jak se mu to pěkně sešlo, vydrží mu to nadšení až do konce? Je to slušná, a co se týče vaření a hoštění i vzácně vyrovnaná parta. O to napínavější hra to bude. Přestože chce každý vyhrát, nikdo nemíní pokazit večer tomu druhému.

Navíc by si mohli Moraváci rozumět, jsou to milovníci vína, vyznají se a dobrým mokem nešetří, diváci chytnou u obrazovky slinu. A při zábavě se budou sekat hrdla. Naštěstí ne hostům, ale lahvím se sektem. Legrace bude i kolem povídání o soukromí; probírají chlapi jenom blbosti, jak si myslí Hana? Dámy budou radit nezadanému Radovanovi. Je mu co poradit? A v neděli se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 29.8. 2016 - MichaelaJak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Sáhne si někdo do svědomí? Stejně jako celý týden, i nedělní díl bude spojený s vínem. Bude to takový chyták, kdo se nechá napálit? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům! A i tentokrát dojde na lámání chleba... Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno 29.8. 2016 – Michaela:


V pondělí 29.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno svobodná maminka Michaela (24). První soutěžící, svobodné mamince z Brna, by se výhra jistě hodila. Míša uvádí, že je soutěživá spíš jen průměrně a hlavní pro ni je, aby ze soutěže vyšla bez psychické újmy, dodává s úsměvem. Mladá hostitelka, která žije jen se svým dvacetiměsíčním chlapečkem, má tak malý byt, že by se k ní soupeři určitě nevešli, proto musí vařit jinde.

Přípitek se ale v pořadu Prostřeno s datem 29.8. 2016 odehraje u ní doma, aby soupeři poznali prostředí, kde žije. Hosty proto čeká stěhování a také bohužel velké čekání. Jíst se začne venku na paletách a kolegy rozklepe zima. Čeká se už na předkrm, což jsou cuketové rolky, které vzhledem k tomu, že je tam méně cukety a více náplně se slaninou, uspokojí i Radka, který normálně zeleninu moc nemusí.

Po vlažném předkrmu hosté v pořadu Prostřeno s datem 29.8. 2016 absolvují další přesun, tentokrát jen do interiéru, kde na prochladlé Moraváky čeká polévka Vichyssoise, naštěstí v teplé verzi – ke cti kuchařky je prý dobře dochucená. Nejvíce se čeká na hlavní chod - hovězí líčka s bramborovým pyré – Míša teprve pasíruje omáčku a mixuje kaši.

Vyplatilo se to čekání? Na to, že vařila jídlo teprve podruhé v životě, se líčka povedla. Že si vypomohla bujónem, už Míša neprozradí. Zábava, byť krátká, je pro tak mladou partu vhodná a úkol týdne se skryje (neprozrazen) v nepečeném piškotovém moučníku s romantickým názvem „ovocné šartlotky“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
v pondělí 29.8. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela:

Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !