Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela

29. 08. 2016 | Poslední díl
Ve znamení vína a dobrého jídla se odehraje další Prostřeno! z Jihomoravského kraje, kde se sejde pět vrstevníků - čtyři mladé pohledné ženy a jediný muž. Radovan si na začátku libuje, jak se mu to pěkně sešlo, vydrží mu to nadšení až do konce? Je to slušná, a co se týče vaření a hoštění i vzácně vyrovnaná parta. O to napínavější hra to bude. Přestože chce každý vyhrát, nikdo nemíní pokazit večer tomu druhému.

Navíc by si mohli Moraváci rozumět, jsou to milovníci vína, vyznají se a dobrým mokem nešetří, diváci chytnou u obrazovky slinu. A při zábavě se budou sekat hrdla. Naštěstí ne hostům, ale lahvím se sektem. Legrace bude i kolem povídání o soukromí; probírají chlapi jenom blbosti, jak si myslí Hana? Dámy budou radit nezadanému Radovanovi. Je mu co poradit? A v neděli se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 29.8. 2016 - MichaelaJak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Sáhne si někdo do svědomí? Stejně jako celý týden, i nedělní díl bude spojený s vínem. Bude to takový chyták, kdo se nechá napálit? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům! A i tentokrát dojde na lámání chleba... Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno 29.8. 2016 – Michaela:


V pondělí 29.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno svobodná maminka Michaela (24). První soutěžící, svobodné mamince z Brna, by se výhra jistě hodila. Míša uvádí, že je soutěživá spíš jen průměrně a hlavní pro ni je, aby ze soutěže vyšla bez psychické újmy, dodává s úsměvem. Mladá hostitelka, která žije jen se svým dvacetiměsíčním chlapečkem, má tak malý byt, že by se k ní soupeři určitě nevešli, proto musí vařit jinde.

Přípitek se ale v pořadu Prostřeno s datem 29.8. 2016 odehraje u ní doma, aby soupeři poznali prostředí, kde žije. Hosty proto čeká stěhování a také bohužel velké čekání. Jíst se začne venku na paletách a kolegy rozklepe zima. Čeká se už na předkrm, což jsou cuketové rolky, které vzhledem k tomu, že je tam méně cukety a více náplně se slaninou, uspokojí i Radka, který normálně zeleninu moc nemusí.

Po vlažném předkrmu hosté v pořadu Prostřeno s datem 29.8. 2016 absolvují další přesun, tentokrát jen do interiéru, kde na prochladlé Moraváky čeká polévka Vichyssoise, naštěstí v teplé verzi – ke cti kuchařky je prý dobře dochucená. Nejvíce se čeká na hlavní chod - hovězí líčka s bramborovým pyré – Míša teprve pasíruje omáčku a mixuje kaši.

Vyplatilo se to čekání? Na to, že vařila jídlo teprve podruhé v životě, se líčka povedla. Že si vypomohla bujónem, už Míša neprozradí. Zábava, byť krátká, je pro tak mladou partu vhodná a úkol týdne se skryje (neprozrazen) v nepečeném piškotovém moučníku s romantickým názvem „ovocné šartlotky“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
v pondělí 29.8. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela:

Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
Prostřeno 29.8. 2016 - Michaela
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles