Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.8. 2016 - Libor

15. 08. 2016 | Poslední díl
Oblíbené Prostřeno! rozjíždí další, již čtrnáctou řadu a první premiérový cyklus se odehraje v Moravskoslezském kraji. A čeká nás další pestrá parta s mírnou převahou mužů. Není mezi nimi žádný benjamínek nebo neplnoletá slečna, ale jedna sympatická budoucí maminka Lucie, zkušená kuchařka a babička Jana, týden zahájí poněkud nervózní zedník Libor, všechny zkritizuje nejstarší a přísný Igor a pak je tu ještě Petr, který lehce provokuje, má ze všeho trochu legraci a nic moc o sobě neprozradí.

Žádné velké kuchařské experimenty kromě kouzlení s vývary nečekejte, bude to spíš klasické vaření, o to výživnější ale bude úkol týdne – thajská kuchyně, která je pro účastníky velkou neznámou. Novinkou premiérových cyklů Prostřeno! jsou nedělní díly, kdy soutěžící dostanou příležitost si všechno naposledy vyříkat. Jak zvládnou společné sledování pořadu? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům v díle Prostřeno! - Poslední večeře.

Prostřeno 15.8. 2016 - LiborProstřeno – 15.8. 2016 – Libor:


V pondělí 15.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno zedník a nastávající otec Libor (33). Výsledek Liborovy snahy vždy neodpovídá vynaloženému úsilí. Úkol týdne soupeřům hned vyzradí a navíc poplete zadání - místo thajské kuchyně vaří údajně kantonskou, nudle s kuřecím masem.

Na své menu v pořadu Prostřeno s datem 15.8. 2016 využije jako správný hospodář kuře celé, prsa padla na úvodní „kuřecí jednohubky s jarním salátkem a sýrovým dipem“, které asi dopadly nejlépe. Ovšem kdyby Igor, který má zjevně obsesi ze všeho připáleného, neobjevil kousek zčernalé slaniny. Polévka s domácím kapáním byla chutná a kapání se povedlo, jen ho bylo jaksi až příliš a ve vývaru ze skeletu skoro stála lžíce.

Hlavní chod – „klasický španělský ptáček se zeleninovou rýží“ - moc klasický nebyl, protože byl z vepřového masa, což pobouřilo Petra, navíc omáčka byla za a) moc mastná a za b) prý bez chuti. Ale porce byly v pořadu Prostřeno s datem 15.8. 2016 velké, nikdo nehladověl. Nejhůře asi dopadla „domácí bublanina trochu jinak“. Na oko byla krásná, ale směle by se mohla nazývat havířská, protože spodek tvořila spálená krusta, která celý výsledek spolehlivě zazdila.

Zábavu předvedla Liborova malá sestřenice - mažoretka a všichni si mohli vyzkoušet, že ovládat mažoretkovou hůlku není vůbec jednoduché. Stejně jako vaření v pořadu Prostřeno! To už nervózní Libor poznal, a když to měl za sebou, citelně si oddechl.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Libor,
v pondělí 15.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.8. 2016 - Libor:

Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
Prostřeno 15.8. 2016 - Libor
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice