MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana

29. 01. 2016 | Poslední díl
V týdnu z Jihomoravského kraje se sejdou samí mladí lidé, čtyři ženy a jeden muž. Tři ještě studují. Jak si budou Moraváci rozumět? Jako bílá vrána se mezi nimi vyjímá nejstarší účastnice, realitní makléřka Helena, která má zajímavou historku ohledně svého přítele a bydlení, díky němuž se seznámili.

Bydlení to je zajímavé a servírování na galerii ještě více, jak uvidíme. Korunu tomu ale dodá úkol týdne, což má být nějaká specialita z avokáda. A Heleně se do toho vůbec nechce… Prostě se na úkol týdne vykašle, co se občas stává, ale Helena svým soupeřům lže do očí, že ona úkol týdne prostě a zkrátka nedostala.

Prostřeno – 29.1. 2016 - DianaŽe by na ni štáb zapomněl? Tomu už ve čtvrtek nikdo nevěří, hlavně Lucie ne, ta má na Helenu „pifku“ už od pondělka. Kdy to praskne? A proč se Helena urazí a odejde? To všechno a samozřejmě mnohem víc uvidíte v dalším Prostřeno! Kdo si na jižní Moravě nakonec vyvaří krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 29.1. 2016 – Diana:


V pátek 29.1. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno studentka Diana (21). Ve finále jsme v jedné z nejklidnějších částí Brna, kde ve velkém bytě žije poslední hostitelka se svými bratry, kterým často vaří. „Bydlím tady se třema chlapama a velím tomu ráznou ženskou rukou,“ charakterizuje sourozenecké soužití s bratry a psem studentka sociální práce Diana.

V pátek může v pořadu Prostřeno s datem 29.1. 2016 předvést, jak se umí v kuchyni otáčet i řešit složité situace. Poprvé bude tento týden domácí paštika i pečivo. Hostitelka sice trochu bojuje s malou nádobou mixéru, také se, chudinka, řízla a nenajde náplast, ale dělá, co může. Paštika úplně neztuhne, jak má, a také ji všichni nemusí. Jak soupeři přijmou její trochu zvláštní, ale zamilovanou rodinnou polévku „Šulcovku“?

Diana ji chce v pořadu Prostřeno s datem 29.1. 2016 předat dál. Jen jestli bude dost zájemců o tuhle kulinářskou štafetu. Vepřovou panenku jen se zeleninovou přílohou a bylinkovou omáčkou hostitelka zapomněla opepřit, jídlo je prý plané, celkem bez chuti. Na dezert je sladká domácí jogurtová zmrzlina z Dianina oblíbeného exotického ovoce a k tomu sladká nadýchaná kokosová buchta. Pak to ale bude hodně trpké.

Poslední večeře a pomalu jsou všichni proti Heleně. A Helena si to za tu lež jako věž dneska slízne ode všech – i podle poslední hostitelky se chová nefér. Proč se ale realitní makléřka najednou zvedne a odejde? Je nejstarší, a takhle urážlivá? A vrátí se vůbec ještě ke stolu? I ta nejdelší lež má prostě krátké nohy… Rozptýlí chmury zábava s héliem a vzrušení z blízkého vítězství? Protože někdo nakonec krásných 50 000 vyhraje. Kdo to bude? Dívejte se!

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Diana,
v pátek 29.1. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana:

Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana
Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana
Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana
Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana
Prostřeno – 29.1. 2016 - Diana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !