Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.8. 2016 - David

24. 08. 2016 | Poslední díl
S druhou premiérou pořadu Prostřeno! se přesuneme na sever Čech, kde se o padesát tisíc a titul hostitele týdne utkají tři ženy a dva muži. Ústecký kraj je region sice malebný, ale také drsný a soupeři se netají tím, že jsou ve hře a taktizovat se bude. A jaký úkol týdne naše soutěžící tentokrát potrápí? Amuse-bouche…

Tahle chuťovka či jednohubka není v Prostřeno! poprvé, ale stejně mají hostitelé problém vyslovit její název a dovést ji k dokonalosti. Někdo si s tím dá práci a připraví nápadité „potěšení pro pusu“, někdo jen namaže veku. Amuse-bouche se často servíruje ve skleničkách nebo jako jedno sousto na speciální lžíci.

Prostřeno 24.8. 2016 - DavidNěkterá menu jsou si podobná, proto bude s čím srovnávat. Nepsané téma týdne jsou fazole či fazolky, mnozí tápou, co je zelenina a co luštěnina. Od Kristýny se také dozvíme, jak vypadá správná bruschetta. Kdo na Ústecku uvaří nejlepší večeři a přesvědčí své krajany, aby mu dali nejvyšší počet bodů? Bude to nepřehlédnutelný David, taktička Kateřina, teoretik Karel, nebo milovnice koní a zkušená hospodyně Jarmila či usměvavá Kristýna?

V neděli se pak celá ústecká parta znovu sejde na Poslední večeři. Jak budou hosté reagovat při společném sledování ukázek z pořadu? Co se stane, když se dozví, jak kdo bodoval? Dočkáme se další omluvy nebo taktici si budou tvrdě stát za svým? Chybět nebudou ani slzičky…
Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to Severočeši definitivně vyříkají.

Prostřeno – 24.8. 2016 – David:


Ve středu 24.8. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno David (27). Dnes se podíváme do Jirkova za Davidem. Kateřina se mu chystá oplatit včerejší kritiku. Dostane k tomu dost „střeliva“? David s „oplátkami“ počítá, ale když mu Kateřina hned při přípitku vmete, že se mu klepou ruce, moc mu to nepomůže. Je už tak dost nervózní, možná i strojený… Kdo očekával, že uvaří něco z romské kuchyně, bude zklamán.

Davidovo bydlení soupeře v pořadu Prostřeno s datem 24.8. 2016 příjemně překvapí, ale s jídlem už to taková sláva nebude. Předkrm – těstovinový salát – je přijat vlídně, i když Katka ho nechá. David, který se sám normálně u stolu hodně vyptává a kritizuje, kritiku moc nesnese a otázky na ingredience a způsob přípravy jídla mu jsou nepříjemné. Polévka od jeho tety není tak dobrá, jak asi doufal, i když on si za receptem z mletého masa stojí, jen by ale potřeboval více chuťově i surovinově dotáhnout. Stejně je na tom pečeně na víně, hlávkové zelí a bramborový knedlík.

„Nejsou ty knedlíky z pytlíku?“ zajímá Jarmilu. To si ale dala, protože knedlíky David umí. Zábava s héliem by mohla být stejná jako včera, kdyby k ní ovšem vůbec došlo… David bombu neotevřel a hosté se museli spokojit s improvizací. A co dezert? Ten byl možná dobrý, ale harlekýn to prostě nebyl. Jarmila má další minus a Kateřina Davidovi taky nic nedaruje… Hostitel se nakonec zlobí na všechny, protože má pocit, že se proti němu všichni spikli.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David, ve středu 24.8. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 24.8. 2016 - David:

Prostřeno 24.8. 2016 - David
Prostřeno 24.8. 2016 - David
Prostřeno 24.8. 2016 - David
Prostřeno 24.8. 2016 - David
Prostřeno 24.8. 2016 - David
Prostřeno 24.8. 2016 - David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !