Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch

24. 04. 2018 | Poslední díl
Hlavní šedesátitisícovou výhru si v Praze budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. Dva z účastníků jsou původem cizinci a oba jsou příjemní hostitelé i šikovní kuchaři. Do pořadu vnesou Vlado i Julija energii, výbornou češtinu skoro bez přízvuku a jídelníčky obohacené o ukázky chorvatské a ukrajinské kuchyně. Zbylí muži jsou spíš introverti, i když Radek je taková tichá voda a v kuchyni i jako hostitel příjemně překvapí.

S Prostřeno! má už nepřímé zkušenosti Vojtěch, jehož partner už v pořadu vařil a diváci si na něj budou pravděpodobně pamatovat. Vojtěch je „menší číslo“ než jeho nepřehlédnutelná polovička a zda se mu v malém bytě bez trouby bude dařit lépe, je zatím ve hvězdách. Bydlení je i slabostí nejstarší hostitelky Lenky, která žije v domku, který by potřeboval rekonstrukci a generální úklid. Invalidní důchodkyně Lenka ale jediná zvládne na jedničku úkol týdne – hamburger.

Prostřeno – 24.4. 2018 – VojtěchA jako zdravotní sestra se zaslouží i o zábavný kurz první pomoci. O kurz sebeobrany v exteriéru se pokusí ve finále Vlado. Jiskří to mezi Vladem a Julijí, jak si myslí Lenka? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, vše se dozvíte!

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch:


V úterý 24.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Vojtěch (24). Po včerejším příjemném, i když ještě oťukávacím večeru, se jde k Vojtěchovi, kterého do pořadu přihlásil manžel. A ten už v Prostřeno! vařil a byl to dost nezapomenutelný večer. To Vojtěch působí spíš jako nemluvný introvert a patrně nebude ani moc zdatný kuchař. Navíc, kluci se přestěhovali do hodně malého bytu ve Vokovicích a zařízení museli přestěhovat na balkon, aby se pětice lidí do bytečku vůbec vešla.

V kuchyni chybí trouba, korpus na svůj moučník musí hostitel upéct u sousedky. Vojtovi padají věci z ruky, střepy létají po podlaze, má co napravovat a zametat. Už tak má málo nádobí a ani s úklidem to kluci nepřeháněli. A protože chovají dva pejsky, Julije najde v jídle chlupy, které pořádkumilovné dámě vadí. Ale vlasů na talířích bude během týdne ještě několik. Vojtěch má podivné menu – jakoby dva dezerty a dva hlavní chody, navíc je bude podávat ve zpřeházeném pořadí. Ale úkol týdne bude, i když až na cestu.

To možná někteří ocení, protože budou mít po jeho večeři ještě hlad. Jako předkrm mají být jablka v županu, ty jsou ale až druhé v pořadí – ve vlastním těstíčku a tvrdá. Večeře začne buřtgulášem, avizovaným jako polévka. Kořeněná, dost mastná, ale poživatelná. A zahřeje, venku mrzne. Hlavní chod je spíš katastrofa, kuřecí kapsa s broskví a sýrem má k dokonalosti daleko. Příloha se vůbec nepovedla, místo kroket budou improvizované americké brambory, celé jídlo je přesolené a vyschlé. Konec dobrý, všechno dobré; nejlépe dopadne dezert.

Míša řezy jsou sice díky absenci kakaa v obrácené barevnosti, ale chuť je dobrá a odpovídá receptu. Uf! Vojta si jistě v závěru večeře vydechl, i když večer byl díky jeho pohostinnosti a nekonfliktní povaze přátelský a zábavný. Svým hostům nakonec odvážně zazpíval; že by šlo hostiteli hlavně o toto?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vojtěch,
v úterý 24.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch:

Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
Prostřeno – 24.4. 2018 – Vojtěch
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles